REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Chat! | |
|
+3jason winbold willow rosenberg buffy summers 7 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| | | | willow rosenberg strong like an Amazon.
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Ned Feb 21, 2010 9:49 pm | |
| Pa ne, da je chat še prazen? Heh, pa gremo eno standardno vprašanje.. Kako ste kaj? | |
| | | jason winbold not written in the books.
Število prispevkov : 31 Age : 30 Kraj : sunnydale Stran : svetla Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 21/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Chat! Ned Feb 21, 2010 10:27 pm | |
| Yay; jaz sem super. Če po pravici povem- obožujem ta forum. Zadnjič sem ga mimogrede našla- med starimi oglasi na Oxu ali nekje?, potem pa sem bila kar precej razočarana, ko sem ugotovila, da je nekoliko zaprto ali nekaj. Srsly; zakon. Plus počitnice so, kar je čist megakul. Kaj več bi si še želela? | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Ned Feb 21, 2010 10:44 pm | |
| Oh, krasno tebi, meni pa se počitnice pridno zaključujejo danes in ko grem nazaj v šolo, mam cel kup nekih govornih nastopov iz čist nesmiselnih razlogov, plus predstavo moramo naredit v dveh tednih, ki jih še mamo, potem pa pridejo testi.. oh, totalno držim pesti, da bom naredila ta letnik. Pol bo pa vse super. Oh, komaj čakam na poletje.
Sicer pa Sarah honey, krasno da ti je forum pri srcu. Jaz sem sicer mela resne pomisleke, če bi se lotila ali ne, ker nazadnje je bilo zanimanje tako nizko, da sem popolnoma izgubila navdušenje še jaz. Upam, da tokrat ne bo tako - zgleda, da ne bo. ^^
Sicer pa, lepotci in lepotice ki se vam začenjajo počitnice - kako jih mate namen preživet? (: | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat! Pon Feb 22, 2010 12:12 am | |
| oh yay sunnydale! i'm so so so happy <3
ah počitnice :S piflat se bom mogla za tri teste, ki jih pišemo prvi teden po počitnicah :S hell on earth, i tell ya
ostali? | |
Število prispevkov : 31 Age : 30 Kraj : sunnydale Stran : svetla Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 21/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Chat! Pon Feb 22, 2010 12:16 am | |
| Počitnice? Oh, yay. V bistvu bi se morala učiti, ampak tako ali tako že zdaj vem, da bo vse skupaj padlo na zadnji dan- torej naslednjo nedeljo. V torek gremo z nekimi prjatli v Maribor, v sredo v Ljubljano, ostale dni se bom pa sproščala. Mislim, med počitnicami se mi pa res ne da početi nič takšnega. Čeprav moram pisati neko seminarsko, pa dobro. | |
| | | buffy summers slayer, the.
| | | | emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| | | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Tor Feb 23, 2010 9:29 pm | |
| Hush! Saj danes sem se spomnila nanjo in jo pridno nesla v šolo. Čeprav če mene vprašaš sploh nima smisla vzdrževat kvalitetnih zapiskov, vsaj pri večini predmetov. Vsaj pri nas. Ker jih itak niti povoham več kasneje. Bleh. Kar nekaj, pred tem pa se trudim da bi vse izgledalo krasno in sploh - za brezveze. ^^
Mam glavobol in naredila sem en referat, tadrug me čaka jutri oziroma v četrtek, čeprav tale, ki sem ga zdajle naredila, je na zelo trhlih nogicah. Ma, kaj me briga, itak je angleščina. Se bom zanesla na svoje retorične sposobnosti. Ooooh kako je nadležno biti v šoli. Fak ej, kdaj bo tega sranja konec. x)
In plus tega delamo še tole predstavico. Kriza, ej, dejansko imamo menda četrtega marca javno generalko in petega premiero, pa nimamo še kaj ogromno narejenega. Iskreno me malo skrbi, čeprav eh, jutri bomo pridno delali in bodo super vaje, ha, jaz optimistka, in potem bo vse narejeno do popolnosti. Ta vikend pa še razstavo pripravljamo. Evo, spet me ne bo nič doma, spet bom samo delala.. Ne da se mi več, kriza ej. Polni delovni čas.
Kaj pa ostali, kaj počenjate? Owie, Franko, a veš, kaj sem mislila, pomoje bi bila kakšna Dru/Emery povezava lahko super zabavna. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Tor Feb 23, 2010 11:45 pm | |
| O Bog, umrla bom. Cel dan sem bila v Mariboru. Nog praktično ne čutim več, razen seveda tistih bolečih delov. In dejansko nisem našla nič pametnega. Ampak je bilo vsaj v kinu zakon; Avatar 3d in vem, za časom sem. Kljub temu mi ni jasno, zakaj je v opozorilu pisalo, da tistih special očal ne smeš metati po tleh. Srsly, ali kdo to počne? | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Sre Feb 24, 2010 10:00 pm | |
| Morda pa res. Ej, v Mariboru se vse dela, ker so tu sami norci. Škoda, da nisem prej rekla - če si bla v Mariboru, pol se ti je totalno splačalo it v Mariborsko Čajnico, ki je absolutno najbolj sexy Čajnica na svetu - tako pa predvidevam, da nisi šla, hm? Škoda. Morda naslednjič.
Jaz pa vaje, vaje, vaje. Na poti domov pa sexy Robert Pattison (PŠŠ! Če sem narobe napisala, je kriv priimek, ne pa moja nesposobnost, da si le-tega zapomnim.), nek človeček, ki ga sicer ne poznam dobro, je pa seksi in bojda podoben zloglasnemu fensišmensi vampirju Edwardu. Kaj pa vem. Seksi. | |
| | | emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| | | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat! Sre Feb 24, 2010 11:46 pm | |
| ohh hello, people ^^
kako ste kaj?
in khem... ne morem verjeti da nismo prišli niti do druge strani v chatu.. tsk tsk | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 12:00 am | |
| Oh, jaz sem super. Mimogrede- Čajnica? Kje to? Drugače pa, danes sem bila nečloveško vržena iz postelje ob sedmih, potem smo šli v Ljubljano. Not so fun; kr neki pregledi. Sam dobr, tako vsaj vem da je vse v redu. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 12:05 am | |
| Čajnica.. Center mesta. Prva gimnazija, če veš kje je, dalje orientacija je Astorija, ker je v bistvu zraven, če greš po Slovenski naprej. Ne vem, kako kaj poznaš Maribor, ampak to je tisti čisti center. Čist najlepši kraj pod soncem, also known as ČajEK. (:
Jaz pa zdajle navdušeno pišem, mam taki BtVS zagon za pisanje da kar hudo. Ahn, tvoj odgovor še kar čakam, tsk tsk tud tebi! | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 12:08 am | |
| khem jaz pa ga pridno pišem, no xD vem, da zamujam ampak danes boš že dobila odgovor, don't worry xD
edit: pha evo nas na drugi strani xD | |
| | | | jason winbold not written in the books.
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 12:44 am | |
| Jaz sem postala lačna v trenutku, ko sem prebrala tale zgornji post. Thanks a lot, zdaj bom pa spet morala oropati hladilnik. In tale forum je čist preveč zakon. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 8:42 pm | |
| hello dears ^^
kako ste kaj danes? | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 8:43 pm | |
| Končno sem doma pred osmo in dejansko nimam dela nekega velikega. Sicer jutri ne morem ven, ker med vikendom postavljam razstavo, zato pa toliko bolj upam, da morda v soboto grem vendar na tisto bendovsko zadevo v Mariboru, ful mi je za it. ^^
Honey baby, Jason that is sarah, we love it that you love it.
Ampak joooj kak sem se prehladila! Sploh ne morem govorit normalno in šmrkam in boli me grlo, kot da mi ga nekdo zateguje. Sovražim to ej, pa ravno zdaj, ko se tako lepo bliža pomlad. (:
Kako ste ostali? | |
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Feb 25, 2010 8:47 pm | |
| Danes je kul dan indeed! Že cel dan gledam stare epizode od Buffy in je noro dobro. In tako lenoben dan je, nič se mi ne da. Oh, pa prejle sem z nečakinjo gledala Pokemone. Saj ona bi tud Buffy gledla, ampak je še rahlo premlada po mojem kriteriju. In ali se mi samo zdi ali sem dejansko ena izmed redkih oseb, ki ni prehlajena? Like, nikoli? Okay, za božič sem bila nazadnje. Oh, I am lucky. | |
| | | willow rosenberg strong like an Amazon.
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Sob Feb 27, 2010 5:36 pm | |
| Vau, jaz sem dejanjsko dobla čas da pridem sem gor. Ta tedn je bla taka norišnica v šoli, da joj in se like celi teden nisem nič učila, pol me pa v petek matematiko ven pokliče. :S Hvala bogu, da je sošolka v prvi klopi znala in sem dobla celo 5. Drugače, vidim da je nekam prazno tu v chatu. Kaj delate kaj ostali? | |
| | | dawn summers the key.
Število prispevkov : 44 Stran : svetla Vrsta : človek Experience points : Registration date : 03/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat! Čet Mar 04, 2010 12:08 am | |
| C'mon guyz, kje ste vsi? Ne smemo pustiti, da sunnydale sameva, če smo ga šele dobili nazaj. Jaz sem drugače kar dobre volje. ^^ V šoli trenutno nimam toliko stvari čeprav se bo hitro vse začelo. Najprej pa itak matematika... in ja, ne pričakujem nič dobrega. Kako pa kaj ostali? (: | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chat! | |
| |
| | | | Chat! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Chat
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |