REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| And you are..? | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: And you are..? Sob Jan 03, 2009 10:51 pm | |
| Res je, da se v RPGju vsaj na nek površen način poznamo, zdi pa se mi, da se v resničnem življenju poznamo le redki. Ta tema je namenjena vašim predstavitvam, slikam, opisom reči, ki jih radi počnete.. Skratka vsemu, kar na široko predstavlja vas. Ni nujno, da se vsi opišete, če pa bo kdo pri volji, je seveda super, če predstavi samega sebe - navsezadnje je ravno za to tukaj ta tema, kajne? | |
| | | Cordelia prom queen.
Število prispevkov : 19 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Human Vrsta : Scooby gang Experience points : Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: And you are..? Ned Feb 08, 2009 6:35 pm | |
| Okej bom pa jest taprva... Moje ime...mja Ana...samo Ana...mogoče kdaj kšna anchko al pa kej...sam niti najmn kšna anči, anču in podobne kmečke fore...ni kej alergična sm na to...sploh ko kšna tastara začne s kšnimi pomanjševalnicami...groza hhehe ^^ doma sm iz...Jesenice kje pa drugje...ta our little place na severo zahodu slovenije, ki je verjen najbl poznan po hokeju...ka pa vem...sej niti nevem kok je poznan...ugl. jest mam rada jesenice in basta hhehe...pol za vs me pa ne briga lih preveč kaj si mislte hhehe ^^ Rodila sm se...ja u porodnišnci a ni logično?? ja na jesenicah, 26. aprila '94 <3...torej jih štejem dobrih štirinjast...kmau 15 wiuuu ^^ [glejte da ne pozabte vošt =P]... Kaj sm jest?? Original to nemorš zanikat... vse kar je na meni je originalno in vse kar sm jest je original...ne prenesem ljudi ki skoz nekej fejkajo oziroma hočjo bit komu podobni...si pač kakršn si in tak boš za zmerej...^^ tko da ja...original ^^ hhehe Obožujem odbojko hhehe...čeprou je učasih mal pretirana in jo je mal preveč, učasih je mal preveč boleča in to...ampak vseeno treba je mal potrpet tud če hodš domou z modrimi koleni...se zgodi sej mine ^^ ja Wolleyball it's my life ^^[nekako] Česa ne maram?? RBD-ja tega niti ne prenesem...sam da jih kje vidm mi gre na organ use...pa oprostite tisti ki jih obožujete, so vaši vzorniki in nevem kaj še use...jest jih ne maram hhehe... pa ne maram pač teh navadnih stvari...lažnivcev, hinavcev, narciskotov [okej tukej obstajajo izjeme an Adam/Xander hheh]...pa ne maram niti podrazno kakršne koli oblike korenja...se zgodi ampak to sovražim hhehe... Obožujem Twilight... sicer kdo ga pa zadnje čase ne...tko al tko pol slovenije visi na somraku in tko naprej...komej čakam premiero v kinu...pa kaj pol če sm film prej vidla že like 9× hhehe...anyway ja twilight...potlej tud zbirka Njegova temna stvar mi je bla čist love...pa kšne najstniške bukve so tud na čase zanimive za prebrat ja ^^ Poslušam kaj? Ah recimo vse kar mi pride na playlistu na vrsto...torej do Lady gaga, backstreet boysov, simple plana pa do Nicka Lacheya, Taylor Swift, in tri pikice... mja use uglavnm [z izjemo res kšnih pretirano balkanskih komadov in RBD-ja kot sem že omenila in njimi podobnih] =) Pijem?? noja seveda se kdaj tud to najde...kšni rojstni dnevi, nou let, zabave ipd. učasih tud koj tko mal...ampak v mejah normale absolutly...kadim? niti najmanj!!! Izgled...ma sej mate slikice hhhee ^^ pomoje da bo tole use ja ^^ pa se slišmo pol še kej ane... spisala: one and only Anchkoo. a.k.a. daine Cordy ^^ [ena mau photoshopana, druga pa normal hhehe ^^] http://www.shrani.si/f/44/dy/1oCLkwy3/copy-of-dsc00935.pnghttp://www.shrani.si/f/3G/fo/1Q9hC27G/copy-of-dsc00971.jpg | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: And you are..? Sre Feb 18, 2009 11:35 pm | |
| Tudi jaz sem Ana. In ne, opisa zaenkrat še ne pričakujte, preveč sem lena in hkrati preveč počnem vse ostalo. AMPAK.. Uspelo mi je, končno. Buffy je navdušena fotografinja in svoje fotke je končno uploadala na DeviantArt, jih uredila, skratka it's perfect. Že cel dan se hvalim naokrog s tem in zdaj je čas, da se pohvalim še tukaj. Ker pač mislim, da sem dejansko nadarjena. Clik, take a peek, comment, say I'm good. | |
| | | alexander harris pain is what i give.
Število prispevkov : 20 Age : 28 Experience points : Registration date : 07/02/2009
| Naslov sporočila: Re: And you are..? Čet Feb 19, 2009 12:08 am | |
| Torej, the names Monika. Okej, priznam sama nisem niti prepričana kakšno je to ime, saj ste vsi opazili, da je noter ime Nika. Dovolj filozofije. Prijateljice me kličejo Mino. V nižjih razredih sem bila tudi Moni&Miki MIška, a to je preteklost, baje. Stara sem 12 let in zavedam se, da bom 16. avgusta stara 13. Shocking! Živim na Škofljici, a ne dobosedno, saj veste kako to gre XD Kaj še? Ah, kako sem lahko pozabila dejstvo, da imam bratca, mlajšega seveda, ki je vsak teden nor an nekaj drugega. Pa dovolj o njem gremo nazaj k meni XD Nisem pametna, sem pa nora, čudna ipd. Nosim očala&zobni aparat, nisem nevemkako lepa, torej nobene slike za vas, ker nočem tvegati množičnega umiranja. Tallentov nimam, sem že omenila da je moj največji sovražnik matematika? Res jo sovražim iz dna srca. Angleščino sem imela rada&jo imam, ampak zgubljam ljubezen do nje vsaj v šoli, ker imamo tako nesposobno učiteljico, da je groza. Sem neke vrste knjižni molj, prebrala vse dele HP-ja, razen sedmega, ker se mi res ne da. Seveda berem tudi kaj drugega. Nameravam prebrati Somrak(Twilight)&gledati film. Poslušam veliko stvari, ena od nijih je tudi glasba. Ne da se mi naštevati, ampak na veliko se izogibam narodni gflasbi&balkanu&popu včasih&RBD -.- čakajte od kdaj je RBD zvrst glasbe?! In vse tiho je bilo Torej, nimam pojma kaj še povedati? Ustavrjam v PhotoShopu, ko se mi da. Včeraj sem začela pisati blog, linka ne nameravam dati, ker pač ne pišem dobro. Zmankalo je besed torej nič. Se tipkamo XD | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: And you are..? | |
| |
| | | | And you are..? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |