REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Kritike, ideje in pohvale. | |
| |
Ali ste sodelovali na katerem od starih forumov? | Da, na RRVju. | | 33% | [ 4 ] | Da, na Sunnydalu. | | 17% | [ 2 ] | Da, na večih forumih z enako tematiko. | | 33% | [ 4 ] | Ne, do zdaj nisem sodelovala na takovrstnih RPGjih. | | 17% | [ 2 ] |
| Skupaj glasov : 12 | | |
| Avtor | Sporočilo |
---|
buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Kritike, ideje in pohvale. Pon Dec 15, 2008 7:22 pm | |
| Kaj vam je všeč in kaj se vam zdi zgrešeno? Bi radi forum pokomentirali? Imate morda kakšno idejo, s katero bi naš RPG lahko izboljšali? Ali pa vas je zgolj kaj zmotilo in bi radi glede tega obvestili administracijo? Ni problema, za to pa smo tukaj! Le pogumno naprej s predlogi, seveda pa se ne branimo ne kritik in ne pohval K temi dodajam tudi anketo, saj me zanima, ali ste kaj sodelovali na bivših forumih z isto tematiko in predvsem istim administratorsvom; torej na starih Sunnydalih ali na Red River Valleyju. Lahko pokomentirate tudi stare forume, lahko tega primerjate.. Zanima nas vaše mnenje | |
| | | Evelyn newbie.
Število prispevkov : 12 Age : 32 Kraj : Sunnydale Stran : Človek Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Kritike, ideje in pohvale. Sre Dec 24, 2008 1:15 am | |
| oukej.. torej prva torej res da te nadaljevanke nikol nism gledla, no mogoče trikrat-štirikrat, mi je bla kr ušeč sma ko ne gledaš iz začetka se ti pol tut nekak ne da ^^ kakorkoli kljub temu, da se ne spoznam na serijo, morm kot prvo pohvalit izgled foruma, ki je naravnost odličn, prav nekako se prilagaja temi, všeč mi je prijaznost administracije, ne pa tako kot na nekaterih forumih kjer te hočejo linčat če jih kej uprašaš, tudi teme so odlične kot njihovi opisi, kraji ipd. Edino kar me je zmotilo je mogoče to, da je nekako premalo zgodb in povezav med izmišljenimi in liki iz serije... ampak poleg tega, je vse perfektno torej pohvale modom & adminom... res lepo delo | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Kritike, ideje in pohvale. Sre Dec 24, 2008 5:40 pm | |
| Slišite, team? Prijazni smo Najprej seveda hvala in zelo sem vesela, da ti je Sunny D. všeč Glede zgodb pa je takole.. (saj sem o tem že pisala v tej temi) Dejstvo je, da je naš cilj to, da bi se čimveč ljudi odločilo za like iz nanizanke, zato je tudi bolj malo ostalih, med katerimi lahko izbirate. Glede povezav pa se strinjam, da jih morda nismo dovolj naredili med liki iz nanizanke in izmišljenimi, ampak hkrati neke osnovne poznave (torej znanci, prijatelji) lahko vedno obstajajo, če se tako dogovorite z ostalimi v RPG dealih In še enkrat, lepa hvala za pohvale | |
| | | Laura always the happy one.
Število prispevkov : 15 Experience points : Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kritike, ideje in pohvale. Ned Feb 08, 2009 4:10 pm | |
| Evo, druga. ^^ Joj sploh ne vem kako nej začnem, loh rečm sam OMG Okej, za začetk nej rečm, da ful ne poznam zgodbe od Buffy, sam tistih neki malenkosti, k sm si jih zapomnla od takrat, k je bla serija še na akanalu in sva z eno prjatlco komi čakale da sva lahko gledale xd. Ravn zato, ker ne poznam tok dobr zgodbe, se nism prjavla na forum ko je bil prvič oglaševan, zdej sm šla pa pogledat k mi je blo lih dolgčas in se odločla da se prjavm. ^^ Najprej sm šla mal pogledat k opisom, jih ene par preletela in me je takoj presnetil to, da so točke mal drugačne kot ponavad... To mi je ful ušeč (: se mi zdi, da tko boljš 'spoznaš' svoj lik in s tem tut res dobr pišeš. Najboljše presenečenje mi je blo pa Spinning wheel Waa, kok kul ideja, resno, pa neki čis nouga, usaj js še nism zasledila česa podobnga in mi je res ful ušeč (: Pa svaka čast tistmu, k piše opise in jih tko hitr tut posta ^^ Zdle sm šla pa še mal pogledat pravila (sej vem da bi morala prej, sam tega nikol ne nardim *blush*) in mi je ful ušeč to, da boste mal amerikaniziral forum... (: Mislm to za teme in naslove, se mi zdi ful fajn. Mogoče bi se pa taka novost tut pr ns dobr prjela. K men osebno gre res na žiuce k se v eni temi zmešajo po trije, štirje pogovori =x tkoda thumbs up za us enovosti k ste jih uvedl, upam da dobimo še več članov, men je res use ful ušeč *edit* Lol, as usual sm spet sfalila par stzvari, tkoda še to na hitr pokomentiram *blush* Sm opazla da ma velik forumov zdej ob strani te stvari um, nevem kako bi jim rekla =p Sam mi je ušeč k ste dal par novosti, da ni čist tko k na usakmu forumu, k kopirajo originalno idejo od mislm da UES (tm se mi zdi, da je blo prvič vreme, najboljši pisci itd). Uglavnm te zadnje 2 stvari - citat pa pogovor, sta ful zanimivi in pomoje bo ful fujn k boste to začel zbirat (: Pa ušeč mi je k pod vremenom še neki piše, tko da si bolš predstavlaš use skupi ^^ Zadnja stvar so pa te stvari ki nam pišejo nad nicki, k jih da administracija... kul ideja. Mislm, da ste zadel usazga, vsaj kokr sm do zdej vidla. Ful ušeč mi je tut tisto k pr Spining wheelu piše pr vsakmu opisu - en stavk v angleščini. Mogoče se drugim ne zdi nč posebnga, men je pa res kul. Okej, da ne bo kdo reku da nimam nč kritik - edina stvar k jo pogrešam je to, da ob strani ne vidš tistga kvadratka k je tvoja slika itd notr.. Na tisto sm se na drugih forumih navadla in mal pogrešam, ampak ni nč tok groznga. ^^ | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kritike, ideje in pohvale. | |
| |
| | | | Kritike, ideje in pohvale. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |