REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| abuse me. i promise i'll like it. | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
avery rush want blood? you got it.
Število prispevkov : 27 Age : 31 Kraj : sunnydale. Stran : neutral. Vrsta : human. Experience points : Registration date : 14/02/2009
| Naslov sporočila: abuse me. i promise i'll like it. Tor Feb 23, 2010 9:42 pm | |
| avery madeline rush.! : see, I don't care about the pain. I actually quite like it.!Torej, vedno sem imela raje bolj posebne like s katerimi se lahko zabavam in do konca izkoristim mojo domišljijo. Zato je tudi Avery precej ekscentrična in zagotovo v nobenem pogledu običajna. Je človek. Najprej sem pomislila da bi to znalo biti skrajno brezveze, sploh ker nisem hotela imeti pridne punčke ali pa razvajene high class prasice, takšni liki so preveč stereotipni in forumi so z njimi dobesedno preplavljeni. In tako sem prišla na to idejo, da bo moja Avery preprosto povedano mazohistka, ki obožuje moški del vampirske populacije. Pred devetimi leti je imela svojo prvo izkušnjo z vampirjem in lahko bi rekli da je njihova lutka za izživljanje. Ker obožuje bolečino jim pusti da delajo z njo praktično vse kar hočejo, od rahlih rezov po njeni koži, do grizljanja vratu, vse dokler je ne ubijejo. In iz nje neznanega razloga je niti eden še ni skušal ubiti, poleg tega pa je postala prava poslastica za vse zabave željene vampirčke. Rada spravlja sama sebe v nevarnost in se sprehaja po robu prepada, celo trka smrti na vrata s svojimi včasih nadvse bolanimi in izprijenimi igricami, ki se jih igra z vampirji. Hkrati pa si nadvse želi, da bi našla vampirja, ki ga je pred devetimi leti srečala na pokopališču, ki jo je poljubil na vrat in izginil neznano kam. Verjetno je on edina oseba na katero bo kadarkoli tako ali drugače navezana. Sicer v čustva ne verjame, verjame pa v strast in poželenje.
So, who wants to play? ^^ | |
| | | emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 1:08 am | |
| I WANNA PLAY WITH YOU LITTLE GIRL&TASTE YOUR BLOOD ! ohmyfreakinggod, oddete yustman je tako freaking sexychick. rawr! mislim, da bi se emery nenormalno zabaval ob njej in bi verjetno bila edina ženska, ki ni vampirka, ki bi se z njo dejansko dobival veliko bolj pogosto. because sucking her blood, and inflicting pain on her sounds like so much fun. in seveda mislim, da smo se vsi naučili, da baje naj bi bil seks z vampirjem spektakuleren, right? so yeah, he'd love to play with her. rawr! razen tega ne vem, razen če si ti želiš še kej bolj posebnega, i mean emery je navsezadnje the puppet master and he's like EPIC! | |
| | | avery rush want blood? you got it.
Število prispevkov : 27 Age : 31 Kraj : sunnydale. Stran : neutral. Vrsta : human. Experience points : Registration date : 14/02/2009
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 1:18 am | |
| guess what!? avery would love to be your PLAYTOY.! mislm da bi biu moji deklini emery všeč v več kot zgolj enem pogledu, ker bi nanjga lahko gledala kot na neko vampirsko smetano in se počutila prekleto ponosna sama nase, da ji je uspel takle ulov in se stalno vrača k njej. tako da če si za ne bi začela čisto od začetka, recimo da se že mela neko steamy srečanje in ga je avery pustila wanting more, cause after all she knows how to deal with vampires. tako da, YES INDEED! oba uživata v bolnih sadomazo igricah in avery na nek način vsakič znova presenet emerya ker mu pusti izvajat na njej razne njegove spektakularne izprijene trike. ^^
| |
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 2:08 am | |
| I WANNA PLAY WITH YOU LITTLE GIRL&TASTE YOUR BLOOD ! i guessed she would. i mean, emery kind of is one hell of a special vampire, isn't he? in seveda, začeti bi morala nekje, ko sta se že kak mesec ali več precej pogosto videvala, in seveda uživala na popolnoma sprijene in pokvarjene načine, naughty sex. rofl. ali pa kot si ti rekla, po enemu srečanju, četudi bi bilo pomoje nekako bolj zabavno, če bi se pred tem že večkrat dobila, don't ya think? sploh pa je emery en tak sexy badass vampire, so avery would probably go mad for him, wouldn't she? and he can inflict pain like no other, so there. ampak ja, tole bi znalo biti še posebej zabavno, ker prvič on ne bi moral uporabiti svoje moči, saj bi mu ona tako ali tako dovolila, da počne kar hoče z njo. rawr! | |
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 3:18 pm | |
| guess what!? avery would love to be your PLAYTOY.! yes, yes. se strinjam da bi bilo bolj zabavno, če bi imela že precej zgrajen odnos, tisto je bil samo predlog. lahko sčasoma postane malce obsedena z njem, ker ji res nudi mega fantastic pleasure, right? torej, najbolje da kar začneva. this will be so much fun. ^^ se dobiva v gozdu zunaj mesta ali bi raje kakšno drugo lokacijo? + kdo začne. =)
| |
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 4:05 pm | |
| I WANNA PLAY WITH YOU LITTLE GIRL&TASTE YOUR BLOOD ! oh, s tem se pa vsekakor strinjam. mislim, emery je pač že nasploh en tak divine creature, da se pač ne bi čudil, če bi bil nekdo že skoraj obsessed with him really. haha. sploh pa bi bilo res zabavno, če bi bila obsedena z njim, don't you think? pa saj ne, da bi bil on kaj preveč ravnodušen do nje, ker je pač tako posebna in je prva ženska pri kateri ne rabi uporabljati svojih moči in se mu zdi po eni strani zmešana, po drugi strani pa presneto sexy, ker je pač tako 'pogumna', da se spogleduje s smrtjo iz oči v oči. definitivno nekje izven mesta, kakšen gozd ja, nekaj takega. rawr. a bi se tebi ljubilo začeti, sem namreč dolžen par odgovorov na enem eng rpju. :] | |
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. Sre Feb 24, 2010 4:07 pm | |
| guess what!? avery would love to be your PLAYTOY.! well yes, of course she's sexy. ^^ and deal. začnem danes enkrat v gozdu, veš kje me najdeš, tako da let's get this party started. see you there.=)
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: abuse me. i promise i'll like it. | |
| |
| | | | abuse me. i promise i'll like it. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |