Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
avery madeline rush.! EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
avery madeline rush.! EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
avery madeline rush.! EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
avery madeline rush.! EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
avery madeline rush.! EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
avery madeline rush.! EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
avery madeline rush.! EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
avery madeline rush.! EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
avery madeline rush.! EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
avery madeline rush.! EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

avery madeline rush.!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
avery rush
want blood? you got it.
want blood? you got it.
avery rush

Female
Število prispevkov : 27
Kraj : sunnydale.
Stran : neutral.
Vrsta : human.
Experience points :
avery madeline rush.! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100avery madeline rush.! Right_bar_bleue

Registration date : 14/02/2009

avery madeline rush.! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: avery madeline rush.!   avery madeline rush.! EmptyTor Feb 23, 2010 8:52 pm

AVERY MADELINE
RUSH

avery madeline rush.! 24gitsm
grab me. tear me up. make me sufer. please?

personality check
    POLNO IME: avery madeline rush.
    VZDEVKI: just avery.
    STAROST: twenty-five years.
    ROJSTNI KRAJ, DATUM: sunnydale, 8.2.1975
    SPOL: female.
    SPOLNA USMERJENOST: heteroseksualna.

CANON/ORIGINAL: original.
    SKUPINA: somewhere in between.
    PLAY BY: odette yustman.
    MEMBER TITLE: want blood? you got it.

the alternative reality
    POZNAVANJE NADNARAVNEGA: she knows it. quite well.
    VRSTA: only human.
    STRAN: stuck in the middle. NEUTRAL!

MOČI: nekaj let treniranja borilnih veščin.
    SLABOSTI: ni tako zelo močna kot bi si želela. plus, she has a thing for vampires.

the story to share
    "Če slučajno iščeš naivno nedolžno punčko je tukaj ne boš našel, dragi. Najbolje da se obrneš in preprosto odideš. Lahko rečem le naj te videz na zavede, za tistimi prikupnimi velikimi očmi se ne skriva nič sladkega. Torej, kje naj začnem? Moje ime je Avery in v Sunnydaleu živim že celo življenje. Včasih še sama ne morem verjeti čemu vse sem že bila priča, kaj vse sem videla, slišala, izvedela in celo občutila na lastni koži. Od nekdaj sem se rada igrala z ognjem, večkrat tudi opekla in lahko me imaš za popolno mazohistko, nadvse uživam v bolečini. Si še upaš poslušati nadaljevanje? Od svojega osemnajstega leta tukaj živim sama, starša sta se odselila nekam na zahod, ker so bili številni umori za njune uboge živce kapljica čez rob. Stikov nimam, niti jih ne potrebujem. Obožujem svobodo in veter v laseh, skoraj toliko kot somrak, ko noč počasi začne prekrivati dan in v zraku vlada prav posebno napeto vzdušje, včasih celo diši po nevarnosti. Nevarnost, oh. Nekaj v kar se sama zelo rada spuščam, morda prav zato večkrat hodim po mestu sredi trde teme in uživam v adrenalinu, ki mi teče po venah. Z običajnimi in dolgočasnimi ljudmi se nikoli nisem razumela prav dobro, preprosto me na njih odbija prav vsaka malenkost in že ob tonu njihovega glasu skorajda zaspim. Zato pa toliko bolj obožujem posebneže, ki jih nihče drug niti pogledati noče. Od nekdaj sem rinila v slabo družbo, zato bi lahko rekli da imam kar nekaj izkušenj tako z mehkimi kot tudi s trdimi drogami, a vseeno v javnost ohranjam videz pridne punčke, ki so jo starši pustili samo v tem krutem mestecu. Torej, da se vrnim na tisti del o mojih izkušnjah s tukajšnjim paranormalnim dogajanjem. Imela sem šestnajst let, ko smo z nekaj prijateljicami malo za šalo, malo za res odšle na pokopališče izvajat neke čudne voodoo fore iz knjige z ljubezenskimi uroki (vem, skrajno otročje). Ko smo zaslišale pritajene korake nekje v bližini smo se jasno prestrašile. Iz teme je takrat stopila visoka postava in roko na srce, bil je popoln. Slišala sem krik zraven svojega ušesa, ter nato tek prijateljic, ki so zdivjale stran, jaz pa sem kot vkopana obstala na mestu in zrla v obraz tega neznanca. Če bi rekla da je bil čudovit, bi mu delala krivico. Bil je popoln. Bleda koža, ostre poteze obraza in poseben, skoraj poželjiv pogled. V hipu je stal zraven mene in mi z roko drsel preko golega vratu, zanimivo se mi je zdelo da se nisem bala in da je bil njegov dotik hladen in hkrati vroč. Mojemu vratu in obrazu se je približal na nekaj centimetrov in vsak njegov gib je bil poln elegance in mešanice previdnosti ter zadržkov. Seveda sem slišala tiste zgodbice o tem kaj vse naj bi prebivalo v našem mestu skupaj z ljudmi, a jim nikoli nisem verjela. Pričakovala sem da bo zaril svoje zobe v moj vrat, toda naredil je ravno nasprotno. Poljubil ga je. In izginil. Oh, ja. Nikoli ga nisem prav dobro pozabila, vendar od takrat naprej sem tako rekoč obsedena z vampirji, ker se mi preprosto zdijo tako prekleto privlačni, da se jim ne morem upreti. Očitno mora biti tudi nekaj na meni, da me nihče noče ubiti. Vse se ustavi pri grizljanju in zarezah na mojem telesu, ter nekaj kapljiv krvi, ki padejo v njihova usta. Ne obremenjujem se s tem, da so morilci in so vsa tista izginotja in umori njihova stvar. Vseeno mi je, upam le da bom enkrat našla tistega prvega, toda izgleda da se je ugreznil v zemljo, saj ga v teh devetih letih nisem videla niti enkrat. Too bad, right?"

the person behind the character
    IME/VZDEVEK: alexandra.
    STAROST: sixteen.
    KONTAKT: pm will be just fine.
    KJE STE NAS NAŠLI: been here before.
    IZKUŠNJE: four years.
    OSTALI LIKI: none for now.

RP SAMPLE:
    Citiram :
    Marsikomu so se zdela predavanja matematike in fizike najhujša nočna mora, ki bi se jim sploh lahko pripetila. Študentje teh dveh predmetov so v grobem veljali za čudne, piflarske, čudaške in z nenavadnim smislom za humor, ki so ga razumeli le med sabo. Da ne omenjamo tega, da naj bi vsi nosili zobni aparat, očala in zmršeno pričesko, ki že stoletja ni videla glavnika. Roselyn na srečo ni sodila med tiste ljudi polne predsodkov in je tudi mirno prezrla večino stereotipov, ki so jih ljudje ustvarjali iz dneva v dan, večinoma samo zato, da bi hranili lasten ego in se tolažili kako so oni bolj normalni, pomembnejši in boljši. Večkrat pa so bili prav oni tisti egoistični izmečki družbe, ki jih nihče ni želel niti pogledati, saj si že z enim pogledom videl, da v zgornjem nadstropju nimajo najlepše počiščene in noben normalen človek si ne bi želel, da ga nekdo ozmerja z raznimi neprijaznimi pridevniki ali pa te poniža že z enim samim stavkom. Roselyn je bila v tem pogledu tako zelo drugačna od tistih samozavestnih posameznikov, ki so z ljudmi okoli sebe razpolagali tako kot se jim je zahotelo. Vstopila je v predavalnico matematike in fizike in se nasmehnila proti enemu od prej omenjenih matematičarjev z zobnim aparatom, očali in zmršeno pričesko, nato pa mirno in tiho odšla naprej. Pomaknila se je naprej po stopnicah, ki so vodile v zgornji del predavalnice, saj je bil sredinski po večini že zaseden in s pogledom prečesavala prostor v iskanju primernega sedeža. Končno je zagledala sedež zraven neke svetlolaske, ki je živela v istem collegu in se odpravila mimo študentov proti njej, a v zadnjem hipu je bil sedež zaseden še preden bi lahko do njega prišla. Ozrla se je navzgor in zagledala še enega poleg neznanega temnolasca in v navalu adrenalina tlesknila s prsti proti njemu. »Shrani, shrani, shrani sedež,« se je zaslišala vzklikniti in odhitela mimo vrste navzgor v trenutku jezna nase zaradi neumnega izpada. Ko bi včasih malce bolj pomislila preden je kaj rekla, potem bi bil njen svet zagotovo veliko lepši. »Hejla, saj je še prosto kajne?« se je ustavila v zgornji vrsti ob temnolascu in pomignila na prost sedež, ter slekla svojo črno jakno in jo zavihtela pred roke in stisnila k sebi, ter odložila torbico s prenosnikom in nekaj zapiski na mizico poleg sedeža. Da je bil sedež prost je bilo konec koncev očitno. »In ja, ponavadi ne vpijem takole na ljudi prek cele predavalnice,« se je še opravičujoče nasmehnila in sedla na mehek sedež. »Roselyn,« je še zamrmrala svoje ime in na dan privlekla prenosnik. Bila je že tako navajena vseh teh številnih novih poznanstev in stalnega predstavljanja kdo je, da se je začetna trema začela vsakič bolj porazgubljati.

Nazadnje urejal/a avery rush Tor Feb 23, 2010 9:19 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
avery madeline rush.! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100avery madeline rush.! Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: avery madeline rush.!   avery madeline rush.! EmptyTor Feb 23, 2010 9:04 pm

opis je na čakanju!
    Opis je izpolnjen, kot zahtevajo kriteriji, je pa prišlo do problemčka pri face claimu. Tvoj - Eliza Dushku - se namreč prekriva z canon likom Faith, zato te vljudno naprošamo, da si izgereš drug claim. Sicer je seveda opis odličen, tako da je treba popraviti samo tole malenkost, potem pa se lahko lotiš iskanja povezav ter pisanja. Ko urediš pa javi, da te sprejmemo.
Nazaj na vrh Go down
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
avery madeline rush.! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100avery madeline rush.! Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: avery madeline rush.!   avery madeline rush.! EmptyTor Feb 23, 2010 9:21 pm

opis je sprejet!
    Opis je izpolnjen, kot zahtevajo kriteriji, zato si seveda sprejeta in se lahko lotiš iskanja povezav ter pisanja, tačas pa boš uvrščena v uporabniško skupino in dodeljen ti bo rank. Dobrodošla na Sunnydalu!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: avery madeline rush.!   avery madeline rush.! Empty

Nazaj na vrh Go down

avery madeline rush.!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1