Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
anya jenkins EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
anya jenkins EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
anya jenkins EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
anya jenkins EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
anya jenkins EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
anya jenkins EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
anya jenkins EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
anya jenkins EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
anya jenkins EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
anya jenkins EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

anya jenkins

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Kraj : Sunnydale
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :
anya jenkins Left_bar_bleue8 / 1008 / 100anya jenkins Right_bar_bleue

Registration date : 03/01/2009

anya jenkins Empty
ObjavljaNaslov sporočila: anya jenkins   anya jenkins EmptyNed Feb 21, 2010 11:56 pm

ANYA anyanka JENKINS
anya jenkins Emma-caulfield-unknown-room-photoshoot-mq-01
When I lost my powers I got stuck with this persona, and now I have all these feelings. I don't understand it. I don't like it. All I know is I really want to go to this dance and I want someone to go with me

personality check
    POLNO IME: Anya Jenkins, Aud.
    VZDEVKI: Anyanka, An.
    STAROST: Po 1200 je nehala šteti, tako, da tam nekje.
    ROJSTNI KRAJ, DATUM: Neka neznana Skandinavska vas, okrog leta 860.
    SPOL: Ženski.
    SPOLNA USMERJENOST: Hetero.

CANON/ORIGINAL: Canon
    SKUPINA: Scooby gang
    PLAY BY: Emma Caulfield
    MEMBER TITLE: It must be bunnies!

the alternative reality
    POZNAVANJE NADNARAVNEGA: Odlična.
    VRSTA: Demonka.
    STRAN: Svetla.

MOČI: Moči uresničevana želje.
    SLABOSTI:Ima nenavaden strah pred zajčki.

the story to share
    Mislim, da sem se rodila okrog leta 860, ampak nisem prepričana. Kako naj bi vedela, če pa sem stara več kot 1200 let? Sigurna sem pa, da sem se rodila na Skandinaviji v neki majhni zanikrni vasi. Mati in Oče sta me vzgojila v prijazno in ljubeznivo dekle in kar nekaj časa sem uživala svoje življenje kot ena izmed vas, šibkih in popolnoma nesmiselnih ljudi. Vendar tudi takrat so me imeli za čudno. Kot človek sem vzgajale tiste male vražje, puhaste, bele, dolgouhe pošasti. Z drugimi besedami zajčke. In nihče me ni mogel prepričati, da bi jih prodala. In edini, ki me je sprejel za kakršno sem bila je bil Olaf. Mislila sem, da me je ljubil in popolnoma sem se mu predala. Za njega sem praktično živela. A ko sem ugotovila, da me je tisti prekleti človek varal, sem ga spremenila v nekaj kar je najbolj sovražil – v trola. Olafu se imam za zahvalit, da sem postala demon maščevanja. Če me ne bi prevaral, ga ne bi spremenila v trola in če ga ne bi spremenila v trola, D'Hoffryn ne bi prišel do mene. D'Hoffryn pa je tale plavi možicelj, ki zbira demone maščevanje in jim daje raznorazne moči. Mene je imel seveda najraje saj… ah zašla sem s teme. V glavnem, D'Hoffryn je prišel do mene in me lepo kratko in jedernato prosil, da postanem ena izmed njegovih demonk, saj se mu je moje delo maščevanja zdelo omembe vredno. In jaz, še vedno jezna na tistega trola, sem sprejela. Mislim, da se je ta dogodek dogodil leta 880 če se ne motim. Od tistega leta dalje sem bila ena najbolj zaželenih demonk maščevanja. A osredotočila sem se le na ženske, katere so možje prevarali in jih ponižali. Ah, ne moreš si misliti kako sem uživala v svojem delu! Po tistem, ko me je Olaf tako grdo prizadel, sem z veseljem pomagala vsaki ženski v stiski. Z Halfrek, ki je bila moja najboljša prijateljica, sva ustvarili revolucije! Ah to so bili časi ko sem uživala in po pravici povedano sem pozabila kako je, če si človek. Čisto vsak človeški običaj sem pozabila. Kar se je kasneje izkazalo za napako. No pa smo prišli do dela, ki me je spremenil v osebo kakršna sem danes. Mislim, saj nočem reči, da je moje življenje slabo. Lepo uživam, ko pobiram denar od Gilesa… Naj ti najprej razloim, kako je prišlo do tega…

Bil je eden izmed mnogih prečudovitih dni na Ustju pekla. Oziroma Sunnydaleu. Nek Xander Harris je prevaral Cordelio z Willow. In ker je Cordelia pač Cordelia se je želela maščevati temu Xandru. Tako sem seveda prispela v mesto jaz. Pretvarjala sem se, da sem nova učenka na Sunnydale High. In kakor vedno sem poskušala Coredlio prepričati, da bi si zaželela nekaj groznega. Nevede, da je to bila ena izmed mojih največjih napak v življenju, sem ji željo uresničila. Zdaj, kako sem postala človek nima nobene veze. Vse kar je važno je, da so me Scoobyji spreenili nazaj v človeka, podrobnosti lahko izpustimo. Bistvo je, obtičala sem kot človek, v enem najbolj nevarnem mestu kar sem jih poznala. Pa ne samo zato, ker je mesto nabito z vampirji. Najhujše od vsega je bilo to, da sem se zaljubila! Si moreš misliti ironijo! In zaradi tega prekletega… ups mislila sem Xandra sem tudi ostala v Sunnydaleu in… ne vem kako… postala članica Scooby Ganga. Tako je tudi prišel čas, ko sem prvič ostala na apokalipsi. Vedno sem bežala pred apokalipso, ampak zaradi tistega Nepomembneža sem ostala. Poleg vse te nevarnosti sem se mogla naučiti celotno človeško obnašanje. Mogla sem se odvaditi,d a bi bila direktna. No tega se ne bommogla nikoli odvaditi. In najboljše od vsega, dobila sem denar. Si misliš, kaj vse ti lahko en majhen košček papirja ali kovine lahko prinese? Ampak, je, kot, da moje življenje ni že bilo dovolj slabo, sem mogla doživeti ponovno razočaranje.

Veš kaj, vsega je kriva Cordelia! Če ona ne bi bila tako prekleto potrta zaradi Xandra, jaz ne bi prišla v Sunnydale in nikoli ne bi šla skozi vse kar sem šla skozi. Nikoli ne bi spoznala Scoobiye. In še vedno bi bila tista strahopetna demonka, ki beži pred apokalipso in se nikoli z ničemer ne sooči. Ne vem, ali naj bi bila na njih jezna ali ne. Na nek način jih imam tudi jaz rada.

the person behind the character
    IME/VZDEVEK: Ana, duh xD
    STAROST: 15
    KONTAKT: PM's fine.
    KJE STE NAS NAŠLI: Ohh Gmail kaj bi brez njega xD
    IZKUŠNJE: Ja… okrog pet let i rekla…
    OSTALI LIKI: Trenutno ne… Anya rocks my world <3<3

RP SAMPLE:
    Citiram :
    Vrata trgovine so se zaprla in zvonček nad njimi je veselo zacingljal. Anya je nagnila glavo nazaj in izdihnila. Končno! Je navdušeno pomislila in iz knjige izvlekla revijo za ženske. Zaprla jo je in jo položila na mizico. Nanjo je odvrgla enega izmed mnogih dnevnikov Opazovalcev in se naslonila na neudoben stol. Nekaj trenutkov je tako sedela in strmela v strop, kakor, da se skuša prepričati, da se Giles ne bo vrnil. Eno uro in pol je z Gilesom sedela v Magic Boxu in brala dnevnike Opazovalcev enega za drugim, iščoč podatke o Angelusu. Njej se je to zdelo popolnoma nesmiselno, saj je druščina že poznala Angelusa in njegovo delovanje. Enkrat so se že spopadli z njimi in čeprav je takrat še ni bilo med njimi, je bila prepričana, da so raziskovali taisto stvar. Seveda sama se je raje posvetila reviji za ženske kot pa neumnim dnevnikom, ki so jih dvesto let nazaj pisali sedaj že mrtvi Opazovalci. Dejstva o lepoti in negi kože so jo dosti bolj zanimala kot Angel in njegove grozovite stvari, ki jih niti brati ni želela. Kljub temu, da je bivši demon, so jo dejstva, kot pribijanje psičkov na vrata, zgrozila. Sama ni nikoli razumela, kako je lahko Giles neprestano tičal za knjigami in te stvari prebiral. No, ja, to je bilo delo Opazovalcev, ampak bilo je tako dolgočasno. Raje bi stala za pultom in štela denar ali listala po revijah za kakšnimi dragimi lepotnimi dodatki. Nasploh ni razumela, zakaj je mogla početi Buffyino delo? Izganjalka je pač zamudila, to še ni pomenilo, da mora ona raziskovati na njenem mestu. Kaj se Giles ne zaveda, da več časa, kot porabi za knjigami, manj denarja bo zaslužila? Misel na denar jo je prebudila iz zamišljenosti. Spomnila se je, da sta z Gilesom obrnila tablico na napis zaprto. Skočila je s stola in si poravnala majico. Ponovno je zavzdihnila in se s hitrimi koraki odpravila proti vratom. Tablico je obrnila na napis odprto in se sama pri sebi rahlo nasmehnila. Malce počasneje kakor prej se je odpravila do mizice, pri kateri je prej sedela in pograbila manjši kup dnevnikov in ga odnesla za pult. Dnevnike je pospravila v omarico za pultom.

Že je imela namen it iskati nov kup dnevnikov, ko je zaslišala zvonček, ki je naznanjal, da je nekdo vstopil v trgovino. Sprva se je ustrašila, da se je Giles vrnil, vendar je to misel hitro odrinila. Obrnila se je v smeri proti vratom in tam zagledala mlado žensko, ki je malce prestrašeno gledala naokoli. Anya se je nasmehnila. Nekako je vedela, da ženska išče nekaj konkretnega, kar lahko najde samo pri njih. To je torej pomenilo zagotovljen denar. Anya si je nadela dobrovoljen nasmešek in se z hitrimi koraki pristopila do ženske. "Dober dan, vam lahko kako pomagam?" je dejala z lažnim sladkim glasom. Ženska ji je le na kratko odkimala in se sama odpravila proti polici z magičnimi knjigami. Anya je le nalahno nagnila glavo in se s hitrimi koraki odpravila nazaj k pultu. Ženska je torej iskala kakšno knjigo z napoji ali uroki in če že ni potrebovala njene pomoči, bo pa pač počakala pri pultu, dokler ne bo prišla plačati. Stopila je za blagajno in roke naslonila vsako na svojo stran blagajne. Žensko je z ostrim pogledom opazovala, da le kaj ne bi vzela brez, da bi pred tem plačala. Nekaj trenutkov je tako strmela v žensko, ki je pozorno pregledovala naslove knjig, nato pa že kar zdolgočaseno zavzdihnila. Svojo pozornost je obrnila na neko revijo na pultu. Prelistala je kar nekaj strani preden je zaslišala korake, ki so se bližali pultu. Dvignila je glavo in videla žensko, ki je v roki držala knjigo. Zadovoljno se je nasmehnila. Ženski je povedala ceno in knjigo spravila v vrečko. Istočasno sta si izmenjali denar in knjigo. "Hvala, ker ste obiskali Magic Box. Lep dan in pridite še kaj. Pa pripeljite prijatelje, ki bi hoteli kaj kupiti." ji je dejala v pozdrav. Ženska jo je za trenutek čudno pogledala, nato pa se odpravila skozi vrata. Anya je zadovoljno pogledala denar v svoji roki. Nekajkrat ga je preštela, nato pa je odprla blagajno in ga vanj spravila. Prav ko je zaprla blagajno, je zaslišala Buffyin glas. Opazovala jo je, ko je pristopila k mizici. "Giles je šel." Ji je rekla kar je Buffy verjetno že bilo očitno in stopila izza pulta. Pokimala je ob njenem vprašanju. "Nekaj takega, ja. Rekel mi je tudi, da ti rečem, da bosta jutri spet dobila tukaj. In prosim, prikaži se, ker ne mislim delati namesto tebe. " Stopila je pred Buffy. "No v bistvu nisem delala, ampak tudi pretvarjanje, da se delaš stane. Veš koliko kupcev bi lahko prišlo v tistem času, ko sem mogla ja 'raziskovat' Angelovo preteklost?" je vprašala in se odpravila proti mizici. Vzela je še en kup dnevnikov in se z njim odpravila do pulta. Pospravila je knjige in se naslonila na pult. "Vsaj dva, če ne celo trije. Veš koliko bi lahko zaslužila? Ne, ker se to ne bo zgodilo in tistega denarja ne bom nikoli dobila." Očitajoče je pogledala Buffy.
Nazaj na vrh Go down
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
anya jenkins Left_bar_bleue100 / 100100 / 100anya jenkins Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

anya jenkins Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: anya jenkins   anya jenkins EmptyPon Feb 22, 2010 12:09 am

opis je sprejet!
    Opis je izpolnjen, kot zahtevajo kriteriji, zato si seveda sprejeta in se lahko lotiš iskanja povezav pisanja, tačas pa boš uvrščena v uporabniško skupino in dodeljen ti bo rank. Dobrodošla na Sunnydalu!
Nazaj na vrh Go down

anya jenkins
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1