Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Walking... In the moonlight? {Cordelia & Gemino}

Go down 
AvtorSporočilo
Gemino
the power within.
the power within.
Gemino

Male
Število prispevkov : 36
Kraj : Sunnydale
Stran : Čarovnik
Experience points :
Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} Right_bar_bleue

Registration date : 20/12/2008

Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Walking... In the moonlight? {Cordelia & Gemino}   Walking... In the moonlight?  {Cordelia & Gemino} EmptyPon Mar 02, 2009 5:33 pm

Vse je bilo tako tiho, tako mirno. Nekateri bi rekli enostavno romantično. A vendar je vedel, da to ne bo nikakor uspelo, ne glede na to, kaj reče ali naredi. A vendar bo poskusil, čeprav se je zdelo kot nekaj nedosegljivega, čista norost. Vseeno pa: bila je prelepa zanj, predobra zanj. Na noben način ga ne bo hotela. Samo osmešil se bo, če bo kaj poskušal, nič drugega. Kar slišal je svojega učitelja, kako mu govori: "Iz zgodovine bi se moral nekaj naučiti." Vendar je drugi glas v njegovi glavi ostro nasprotoval: "Kakšne zgodovine!? Kot duh sem, nihče me zares ne pozna, ravno tako, kot jaz nikogar zares ne poznam. Jaz nimam zgodovine. Vsaj ne dokumentirane." Vse to je bilo res. Nikoli ga starša nista vpisala v rojstni list, tega ni imel. Po devetnajstem letu se je kar naprej selil, vendar je imel samo eno službo - bil je najboljši izmed plačanih morilcev, za katere so kdajkoli slišali v celotni Aziji. In vse to samo za maščevanje. In vendar - glas učitelja se je spet pojavil. "Če nimaš sam svoje zgodovine, potem se nauči kaj iz zgodovine in napak drugih."in to je bila modra misel, ki jo je učitelj delil z njim. Najbolje živijo tisti, ki se učijo iz napak drugih. In tako se je odločil, da bo poskusil, najslabše, kar se lahko zgodi, je to, da ga zavrne. In danes je valentinovo, morda pa se bo le zgodil kakšen čudež.
Tako je hodil po robu ceste, s sklonjeno glavo in premišljeval, kako naj se vsega skupaj loti. Nagovoril jo bo, nekako zapletel v pogovor. In iz tega pogovora ter njene mimike bo ugotovil, ali ima sploh kakšno možnost. Bo že ugotovil. Vsake toliko je dvignil glavo in se ozrl, da bi si ogledal tega ali onega človeka, ki se sprehaja po cesti. In tam jo je zagledal - čista lepota, vzor božanske elegance. Nihče se ji ne more upreti. Srce mu je začelo biti, zdelo se mu je, da se razbijanje sliši vse do konca ulice. A to je bila samo iluzija, ki so jo zanj ustvarili možgani. Z dvema vdihoma je umiril srce in takoj začutil, da se je sprostil. Zares čudovita je bila v mesečini. Lasje so ji prosto padali in ji zakrivali ramena, njena drža je bila ponosna, hodila je z dvignjeno glavo. Mesečina ji je v nežnih pramenih bledo osvetljevala obraz. Nebo je bilo skoraj brez oblačka, vendar je edino svetlobo metala luna, skupaj s svojimi številnimi zvezdami. Njene sproščene roke so se rahlo premikale, čisto v skladu s počasno hojo, ki jo je ubirala po cesti. To je to. Tukaj bom zdaj poletel, kot ponosen sokol, ali pa strmoglavil kot ustreljen golob. Naj bo tako ali drugače, če ne bo poskusil, ne bo nikoli izvedel, zato je pospešil korak in ga zopet upočasnil, čim je hodil vzporedno s Cordelio. Videl je, da ga je končno opazila, zato se je obrnil proti njej in se s komaj zaznavnim priklonom predstavil. "Pozdravljena. Moje ime je James, vendar me večina ljudi kliče kar Gemino."je tako jasno govoril in se obenem spraševal, kaj govorijo njene popolne, mandljasto oblikovane oči. "Bi se želala sprehoditi zmano... V mesečini?"je še dodal, nato pa čakal na odziv, čeprav je bil v sebi kar malo prestrašen. "Znašel sem se že v ničkolikih smrtonosnih položajih, vendar v nobenem nisem bil tako prestrašen..."
Nazaj na vrh Go down

Walking... In the moonlight? {Cordelia & Gemino}
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» You are looking, but you can't see me {Abbie & Gemino}
» Five minutes to midnight. [Dana & Gemino]
» Metanje nožev [Gemino, Rebecca; Lilith, Evelyn]