Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}

Go down 
+3
dawn summers
anya jenkins
THIS IS OUR WORLD NOW.
7 posters
AvtorSporočilo
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyČet Feb 19, 2009 11:02 pm

Bližamo se torej koncu mesca. Do vključno 28. februarja imate čas za oddajo svojih glasov, tako da temo odpiramo, da lahko začnete s premislekom, seveda pa je super, če se odločite tudi glasovati. Wink

Kako poteka glasovanje?
Najboljši uporabnik/uporabnica: Na razpolago imate 1, 2 in 3 točke. Spet gre po enakem principu kot zadnjič; 3 točke za tistega, ki mu najbolj privoščite zmago, potem 2 za tistega, ki je na drugem mestu za zmago in 1 za tistega, ki je na tretjem mestu. Vaše točke se na koncu seštejejo in na podlagi največjega števila točk izberemo najboljšega uporabnika in najboljo uporabnico.
Najboljši par: Nominirate samo en par, zmaga bo na tistem paru, ki od uporabnikov dobi največ glasov - enostavno.

Čas je torej, da se lotimo glasovanja.
Who will you pick this month? Zelen zaljubljenček
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 03/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyČet Feb 19, 2009 11:48 pm

Guess I'm first

3 točke - Drusilla
2 točki - Spike
1 točka - Laura

Best couple:
Drusilla and Spike Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
dawn summers
the key.
the key.
dawn summers

Število prispevkov : 44
Stran : svetla
Vrsta : človek
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 03/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Feb 24, 2009 3:13 pm

3 točke iz moje strani dobi Buffy oz. Drusilla. To pa zato, ker res hitro odipsuje vsem in to čeprav ima odprtih res veliko pogovorov. Poleg tega pa so sporočila tudi vedno kvalitetno napisana in čisto dovolj dolga. Je pa tudi super adminka in res lahko bolj ali manj večino zaslug, da je forum danes takšen kot je pripišemo njej. Zelen zaljubljenček

2 točki pa dobi Spike oz. Giles, ker se v svoja lika res odlino vživi, piše res super in so njegova spročila tudi dovolj dolga. Poleg tega pa je vsekakor eden izmed najbolj pridnih članov tukaj gori.

1 točko pa Nyah, ker se mi res zdi, da super piše in tudi za opis se je zelo potrudila. Njena spročila to tudi res zel odolgain tista kar sem jih jaz prebrala tudi zares kvalitetna.

Najboljši par: Buffy & Angel Zaljubljen 2 Sicer je vain pogovor zaenkrat bolj kratek ampak oba super pišeta in je tudi zares lep.
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 02/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Feb 24, 2009 3:23 pm

Let me do this too. Gospod Zeleni

1 točka gre Ambrosine. Zelen zaljubljenček
Ker se mi zdi, da včasih dejansko kar eksplodira med pisanjem in večkrat izpod njene, khm, tipkovnice, pridejo prav lušni posti. Je sicer res, da so nekateri daljši, nekateri krajši, ampak to zaenkrat ni tako hudo. Sem prepričana, da bo pisala vedno bolje, če se bo odločila za redno sodelovanje, zraven tega pa se mi zdi tudi, da je zaenkrat ena izmed najbolj rednih članic. You go, girl. Wink

2 točki dobi Nyah. Zelen zaljubljenček
Res dolgi, res kvalitetni posti. Kaj mi sploh še preostane? Res mi je super brati njene prispevke, ki so vedno odlični in komaj čakam, da preberem kaj novega. Odlično opravlja svoje delo. (:

Na prvem mestu je seveda Spike/Giles. Zelen zaljubljenček
Nevarno si je omisliti dva lika, ker vedno obstaja možnost, da ne boš pisal z obema dovolj redno. Ampak tukaj očitno on sploh nima problema. Sporočila so vedno boljša, ohranjajo svojo dolžino iz so zares kvalitetna. Najbrž je najbolj reden član, kar me blazno veseli, zraven tega pa se res rade volje prepusti Sunnydalu, ima odlične in izvirne ideje, skratka.. Svaka čast. Gospod Zeleni

In najboljši par? Hm, imamo jih malo in zdi se mi, da zase nekako ne bom glasovala. Smeh Sta mi pa bila od nekdaj blazno luškana Lilith & Nick, četudi zadnje čase nista kdove kako redna. Ampak še vedno, boy, I love them. (:
Nazaj na vrh Go down
avery rush
want blood? you got it.
want blood? you got it.
avery rush

Female
Število prispevkov : 27
Kraj : sunnydale.
Stran : neutral.
Vrsta : human.
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 14/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Feb 24, 2009 9:01 pm

1 točka: Ambrosine
Po mojem mnenju spada med tiste bolj aktivne uporabnike, forum obišče vsak dan in napiše kakšen post, če ne ravno v RPGju potem pa v chatu. Njen stil pisanja je lep in povsem ustreza osebnosti njenega lika katerega je tudi zelo dobro upodobila v svojih postih, tako da mislim da si zasluži vsaj 1 točko.

2 točki: Spike / Giles
Zagotovo najbolj reden uporabnik od tistih, ki niso del administratorske ekipe, njegovi posti pa so povsem razred zase, sploh všeč mi je njegova upodobitev Spikea, ki je po mojem mnenju najtežja od vseh likov iz same serije skupaj z Drusillo vred. Ob branju se lahko smejiš, si osupljen ob nepričakovanih dogodkih, skratka čutiš skupaj z likom. Potem pa še to da ima dva lika kar je še posebej pohvalno. Sama vem da je to težko, ampak voditi oba redno in z enako mero kvalitete. Kapo dol.

3 točke: Buffy / Drusilla
Kot sem že prej omenila spada tudi Drusilla med tiste like iz same serije, ki jih je težje zadeti prav zaradi tega, ker so nekoliko drugačni, bolj ekscentrični, igrivi, bolj zapleteni v vsakem pogledu. Ampak mislim, da je Buffy to mojstrsko uspelo izpeljati poleg tega pa vodi še dva lika, piše tiste noro dobre zgodbice za spinning wheel z neverjetno hitrostjo in neverjetno mero domišljije. Redno odpisuje vsem sopiscem kilometrske poste, ki nikoli niso dolgočasni ampak polni karakterja in zagona. Vodenje samega foruma pa tudi zahteva veliko časa in res občudujem kako uspešno izpeljuje vse skupaj.

najboljši par: Buffy & Angel
Njun pogovor, četudi ne še dobro razvit je fenomenalen. Že sam začetek je poln tistega tipičnega Bangel vzdušja in dobro je razvidno koliko izkušenj, domišljije, talenta imata oba. Vem da se bo njun odnos kasneje še bolj razvil, ampak za moje pojme vsaj zaenkrat ostajata glavni par na forumu.
Nazaj na vrh Go down
Nick
to the backside lead.
to the backside lead.
Nick

Male
Število prispevkov : 101
Stran : Temna stran
Vrsta : Čarovnik
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue12 / 10012 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 21/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyTor Feb 24, 2009 10:07 pm

no da še jaz podelim moje glasove Very Happy

1. točka ----------> Spike

No zanj sem se odločil ker je pač Spike. Mislim, da sem s tem povedal vse. Tako dobro se je vživel v njegov lik, da mislim, da o tem ni potrebno izgubljati besed.

2. točki --------------------> Laura

No je ena izmed novih članic, ampak je res izvrstna. Dekle obvlada, piše res dobre in zanimive psote, odlično se je vživela v svoj lik. Pač z njo si je bilo res prijetno pisati (čeprav moram priznati, da sem ji z zadnjimi mojimi posti verjetno uničil željo po RPG-ju Very Happy). No mislim, da je to dovolj za to, da razumete zakaj si je zaslužila dve točki, če potrebujete še kakšen razlog pa kar z besedo na dan. Razz

3. točke -------------------------------------------------> Lilith

Ja kaj naj rečem, kot pa da si Nickova največja ljubezen zasluži tri točke. Res sva v zadnjem času malo zaspala in nisva redno pisala ampak kljub temu ... mislim, da ni potrebno razlagati zakaj vse sem ji podaril te točke. (izvrstno piše, zabavni posti, ...) lahko bi popisal cel forum ampak ga ne bom Very Happy

Torej to so moje točke. Razdelil sem jih tistim osebam s katerimi sem bil v RPG-ju najbolj udeležen. Je še veliko takšnih ki bi si zaslužili točke ampak nekako je bilo potrebno izbrati. Če bi lahko podaril še kakšen glas bi ga gotovo tudi Nyah (tudi z njo mi je v užitek RPG-jat a kaj ko v zadnjem času nisem imel idej in se pogvoor ni mogel do konca razviti.) Very Happy

Najboljši par:
Pravzaprav jih ni ravno veliko .... nisem se še opredelil komu bi naklonil glas Very Happy. Drugače bi izbral Buffy and Angel ampak če povem po resnici nista ravno veliko pisala in sem se za to odločil, da ne dobita mojega glasu Razz Tudi Spike in Dru bi si mogoče zaslužila glas, ampak mi nista všeč (iz serije skupaj Razz) in zato ne dobita mojega glasu Very Happy Seveda za sedaj. Se bom še pa odločil kateremu paru poklonim točke Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Število prispevkov : 200
Vrsta : Vampir
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 14/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptySre Feb 25, 2009 4:38 pm

1. točka: Nick

'Cause he's one of us - The Smuglies. Okej šalo na stran. Smeh Točka zato, ker je eden redkih aktivnih pripadnikov moškega spola, ki se navkljub lenoritisu trudi, da bi odpisoval redno in seveda kvalitetno. Definitivno eden izmed tistih, s katerimi bi z veseljem udaril še kakšen rpg.

2. točki: Nyah

Yeah, there's something about that girl Gospod Zeleni Kljub temu, da zadnje čase ni tako zelo aktivna, bi pohvalil njeno pisanje. Posti so dolgi in kvalitetni, nasploh zanimivi za branje in odpisovanje. Očitno je, da se dobro znajde v koži svojega lika, tako da res nimam nobenih pripomb. Keep up the good work, luv! ^^

3. točke: Buffy/Drusilla

What can I say? I love them both. Zaljubljen 2 Mislim, da mi sploh ni potrebno poudarjati ali pa naštevati razlogov, zakaj mislim, da si to dekle zasluži tri točke. S prenovo foruma je zopet dokazala, da je a hell of a woman - da ne omenjam Spinning Wheela, vedno izvirnih idej in zamislic... skratka njene volje in odločnosti za to, da bi se nam na SunnyD.-ju kar najlepše godilo. Osebno pa bi seveda rad pohvalil njeno pisanje, ki je naravnost odlično (navdih gor ali dol) - dokaz za to, kako dobro se zna vživeti tako v lik Buffy kot tudi Drusille. Nič čudnega torej, da ostaja moja najljubša dopisovalka in prejemnica teh treh prestižnih točk Razz

Najboljši par

Ne morem si pomagat - Drusilla&Spike. Zaljubljen 2 Razlogi? Lahko bi našteval... ^^
Nazaj na vrh Go down
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Experience points :
Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} EmptyČet Mar 05, 2009 6:45 pm

Glasovanje je končano. Žalostno se mi zdi, da se vas ni prav veliko pridružilo glasovanju, toda tako ali tako smo že preko ponujenega datuma in zadnji čas je, da zaključimo.

Najboljši uporabnik, 1. mesto:
Spike/Giles

Najboljši uporabnik, 2. mesto:
Nick

Najboljša uporabnica, 1. mesto:
Buffy/Drusilla

Najboljša uporabnica, 2. mesto:
Nyah

Mesto najboljšega para si enakomerno delijo:
Buffy & Angel
&
Spike & Drusilla

Čestitke zmagovalcem! Zelen zaljubljenček
Saj vemo, kaj pride z zmago, kajne? Nove točke.. Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}   Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par} Empty

Nazaj na vrh Go down

Say it; who's the man? {Najboljši uporabnik, uporabnica in par}
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1