Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
I spinned the wheel and happened to survive. EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
I spinned the wheel and happened to survive. EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

I spinned the wheel and happened to survive.

Go down 
+2
alexander harris
THIS IS OUR WORLD NOW.
6 posters
AvtorSporočilo
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
I spinned the wheel and happened to survive. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100I spinned the wheel and happened to survive. Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

I spinned the wheel and happened to survive. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptySob Feb 07, 2009 5:40 pm

Zavrteli ste kolo in preživeli. Kaj pa zdaj? Kako so vam všeč nastale zgodbe? Spremeniti sicer ne morete našega mnenja, toda hej, lahko pa poveste, če so vam všeč ali ne, da bomo vedeli, če jih pišemo po pravem kopitu. Upamo, da boste imeli dovolj velike možnosti za razvoj lastne zgodbe znotraj celote, zaradi česar se Spinning Wheel tudi vrti. Razz

So you spinned the wheel and survived. But are you happy now?
Nazaj na vrh Go down
alexander harris
pain is what i give.
pain is what i give.
alexander harris

Female
Število prispevkov : 20
Experience points :
I spinned the wheel and happened to survive. Left_bar_bleue6 / 1006 / 100I spinned the wheel and happened to survive. Right_bar_bleue

Registration date : 07/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyNed Feb 08, 2009 12:29 am

Torej bom pa jaz začela Razz
Osebno se mi zdi, da je moja zgodba briljantna, ker sem si tudi svoj lik nekako predstavljala tako, sicer pa sem prebrala tudi nekaj drugih zgodb in se mi zdijo dobre. Resno, dober za navdih je tale Spinning wheel plus je tudi to, da je unikaten, saj kaj podobnega nisem še nikjer zasledila Laughing
Nazaj na vrh Go down
Taylor
newbie.
Taylor

Število prispevkov : 2
Experience points :
I spinned the wheel and happened to survive. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100I spinned the wheel and happened to survive. Right_bar_bleue

Registration date : 08/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Feb 09, 2009 12:18 am

Omojbog. Preprosto moram povedati, da obožujem svojo zgodbo. Zaljubljen 2
Niti predstavljala si nisem, da bo nekaj v tej smeri, ampak mi je popolnoma pisano na na kožo. Tako da, ostanite na takih zgodbah. Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
Jason
the man who can see things.
the man who can see things.
Jason

Male
Število prispevkov : 20
Kraj : Sunnydale, CA / Charlotte, NC
Stran : človek
Experience points :
I spinned the wheel and happened to survive. Left_bar_bleue6 / 1006 / 100I spinned the wheel and happened to survive. Right_bar_bleue

Registration date : 20/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Feb 09, 2009 12:35 am

Da se še jst oglasim v temle kotičku.
Tud jst sm s svojo zgodbo nadvse zadovoljen. Predvsem zato ker ma Jason tak karakter, zgodovino in vse kokr ni imel še prej nobeden od mojih likov. Tak nice guy je in vse, but I like it. Zaljubljen 2

Tud sama ideja za spinning wheel je amazing, najboljša in nova, svoj opisek dobiš ven hitro in res kapo dol adminom, da jim uspe zbrati toliko idej v kratkem času in vse še fantastično spisati.

Splošno gledano sem res zadovoljen s svojim likom, čeprov kakšna dodatna povezavica v bodoče ne bi bila odveč (npr. that chick who wants revenge, al pa kakšna misteryous women from his visions ip.)

Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
Jackie
in the wind.
in the wind.
Jackie

Female
Število prispevkov : 24
Stran : Svetla
Vrsta : Demon
Experience points :

Registration date : 23/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Feb 09, 2009 1:08 am

Do zdej se mi ni dalo nič tukaj napisat, ampak zdej, bom pa lepo povedala, kaj si mislim:

Ideja za Spinning wheel je FANTASTIČNA, NEVERJETNA, SUPER,... ok, ... ne bom nakladala, mi je ušeč, ker hitro dobiš zanimivo zgodbico, ki jo lahko potem sam nadgrajuješ.

Meni je moj lik ušeč, čeprav sem se najprej ustrašla, kako ga bom igrala, ker je čisto drugačen od mojih prejšnjih likov. Ampak se mi zdi, da mi gre in mi je postala moja nepremišljena osebica ušeč, ker sploh ne rabim pazit, da ne bi napisala kej neumnega Razz
Nasplošno; vse zgodbe se mi zdijo zanimive in prav tako vse povezavice.
Aja,... pa še resno moram pohvalit, da se adminom da sestavljat toliko zgodbic in še to takih, ki so zanimive in iz njih lahko izpelješ stvari.. Resno; čestitam ^^
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Anonymous

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyPon Feb 09, 2009 1:40 am

se strinjam z vsemi Zaljubljen 2
res je zakon tale kolešček, velik boljše kakor tiste zgodbice, ki so na vsakem forumu. dejansko je najboljš to, da do objave sploh ne veš, kakšen bo tvoj lik. res ful fajn, vsaka zgodba je originalna in niti enga ni, ki bi imel isto preteklost kot kdo drug Zaljubljen 2

jaz sem s svojo zgodbo zadovoljen, čeprav se ne bi branil v prihodnosti kake zanimive povezave, ki bi mal spremenile Reyesovo i-don't-give-a-shit attitude Smeh
Nazaj na vrh Go down
Lena
i can see you.
i can see you.
Lena

Female
Število prispevkov : 14
Stran : Svetla stran
Vrsta : Videc
Experience points :
I spinned the wheel and happened to survive. Left_bar_bleue5 / 1005 / 100I spinned the wheel and happened to survive. Right_bar_bleue

Registration date : 26/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. EmptyČet Feb 26, 2009 6:36 pm

Jaz sem več kot preveč... ma najbolj zadovoljna z opiskom, ki sem ga dobila. Sama si niti pod razno nisem kaj takšnega domišljala, po glavi mi je hodilo samo tistih par besed; oh bog, da ne bo kaka razvajena smrklja. No in res ni.
Všeč mi je, ker sem sama dobila (vsaj po mojem mnenju) enega boljših likov v temle koleščku (pfff ne mi govort da ni res ker drugač bom vidla v svojih videnjih, kako vas ubijem! Naj ti povem ).
Anyway s super opiskom sem vesela da sem tuki, na tem mega forumu, ki mi je po izgledu tko prirasu k srcu, da sem po manjši razlagi le dojela kaj se grete tlele (blondinka sem ja) in zdej me boste mogli prenašat. Besede

Super je bit na SD! Zadovoljen
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: I spinned the wheel and happened to survive.   I spinned the wheel and happened to survive. Empty

Nazaj na vrh Go down

I spinned the wheel and happened to survive.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Spinning wheel