Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Chat - Page 4 EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Chat - Page 4 EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Chat - Page 4 EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Chat - Page 4 EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Chat - Page 4 EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Chat - Page 4 EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Chat - Page 4 EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Chat - Page 4 EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Chat - Page 4 EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Chat - Page 4 EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Chat

Go down 
+16
Jackie
Nyah
alexander harris
drusilla
Xander
Naomi
Cordelia
Spike
buffy summers
anya jenkins
Drippy
willow rosenberg
dawn summers
Adam
Nick
THIS IS OUR WORLD NOW.
20 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AvtorSporočilo
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Število prispevkov : 54
Kraj : sunnydale, CA
Stran : sexy badass
Vrsta : vampir
Experience points :
Chat - Page 4 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Chat - Page 4 Right_bar_bleue

Registration date : 14/12/2008

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 12:03 am

Sej Nina's not that bad, but still nope, not that into her. Razz
Angel can go with either Buffy, Darla, Cordelia or Faith, Dru pa je lahko le zaljubljena vanj. Razz

And I must agree with Buffs - Angel in Dru imata eno tako zanimivo povezavico, ona je tako nora na njega (dooh, he made her, he owns her) a on pa je v temnih časih pripadal Darli, v svetlih pa Buffs in kasneje še Cordelii. Na trenutke se mi malo smili ampak itak ženska ima še Spika. Razz

Absolutely, we don't want that silly Riley. ><
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Kraj : Sunnydale
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :
Chat - Page 4 Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Chat - Page 4 Right_bar_bleue

Registration date : 03/01/2009

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 12:06 am

hmm, da ne pozabimo dejstva, da je zaradi Angela tako zmešana... Very Happy sicr pa ja... logično, da je nora na njega, če jo je ustvaru duh...
Ženska se mi rahlo smili... Razz ampak mi je čisto carska... prav ne moreš, da ne postane ena izmed tvojih najljubših likov Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :

Registration date : 02/12/2008

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 12:12 am

Nick, you bitch. Čeprav ja, Buffy je prav kul, ko je sama. Kar pa dejansko ni velikokrat in ko je, je ponavadi depresivna. Ampak to je kul, ker potem postane vsa jezna in mlati vse po vrsti. To pa je kul. Smeh

AtS je super, ja. Jaz se nikoli nisem vživela v zadevo, zdaj pa gledam in uživam. Saj pravim, noro sem se zaljubila v tisti 'Darla' del z njenimi flashbacki, aww. Zelen zaljubljenček

Saj jaz ne vem, če bi blo zanimivo, da bi bla Dru & Angel dejansko skupaj. Ampak tole, kar imata, je pa blazno kul. Mislim, ona ga čist obožuje, pa tud on ni ravno ravnodušen pri njej.. In tako smešno mi je bilo, ko v enem flashbacku (ne vem, ali BtVS ali AtS) ženska Angelu ful užaljeno očita, kao kako je sploh ne muči več.. Smeh Love Dru, love Darla, love Angel, love Spike. Ahh. Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 12:16 am

You love everyone, Dru... Razz
Torej, ja pol se moram spravit gledat tudi AtS...

oh Dru je nora na Angela... ne vem kira epizoda natančno je bila, ampak ko sta se Angel in Dru srečala na igrišču, ko je Dru hotla ubit tisteka fantka je bilo čisti začetek Angela in Dru... odprlo se je novo obzorje parov xD

še preteklost pa sem končala z opisom Yay!
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Število prispevkov : 200
Vrsta : Vampir
Experience points :
Chat - Page 4 Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Chat - Page 4 Right_bar_bleue

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 2:08 am

Nov Riley? Oh, god, please no No I think we've seen enough of his big-soldier-boy-appearance-thing already >< Resno, je sploh kdo, ki bi ga vsaj malo maral? Močno dvomim Laughing

Hmm mene pa zanima, če je Spike naredil potem tisto: ''...I'll find her, wherever she is, tie her up, torture her until she likes me again.'' Sicer mu očitno ni ravno uspelo, ampak dobro no Razz

Jah... Spike nikoli ni mel neke blazne sreče z ženskami. Morda bi se nam moral on smiliti Razz Dru, Buffy - vedno posredi Angel. Okej, Harmony je klasa zase. Which reminds me... v kateri epizodi je bilo že tisto, ko Spike v svoji grobnici zveže Buffy in Drusillo, pa potem pride še Harmony in na koncu najebe od vseh treh žensk? Tam ko se dere kot žival... Smeh

In ko je Buffy depresivna, pride Spike da jo potolaži. Buffs, kdaj boš depresivna? Smeh Take scene tudi še nisva imela.

Jah, Angel. Women obviously wants us to fight... No need to rush anyway. Spike je zdaj še zloben - najbrž bi bilo bolj zabavno kaj podobno tisti sceni, ki jo imata v Ats-u, ko se tepeta za tisti gral pa okrog tega, kdo je the big hero and stuff Angelček
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 2:12 am

grr Riley mi je vedno šel na živce... Zato pa mi je tudi bil tisti del v Something Blu najboljši ko mu je povedala, da je zaročena z Spikeom Very Happy no Riley -.-'

Mja no maš prau... Spike prau res nima sreče xD poor little thing Sad
ohhh jaa tiste scene so prav zares cute Angelček
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Število prispevkov : 240
Kraj : Sunnydale, CA
Stran : svetla
Vrsta : izganjalka
Experience points :

Registration date : 19/11/2008

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 4:36 pm

Nah, everyone hates Riley. Ne vem kaj je na tem tipu, ampak nekaj je blo dejansko grozljivega na njem. Resnično, gosh, dude, go and die. In potem pride v 6. sezoni nazaj z eno kar eno tipico, ki se mi je zares zamerila samo zato, ker je bla z njim. Pfuj. Smeh Riley must die. Prav privoščljivo sem se hihitala, ko je tip našel Spika & Buffy v isti postelji. Smeh
In to samo zato, ker je tako ogaben. Naj trpi. Angelček

Spike, tole z find her, torture her, however, tole je bla tretja sezona, yes? Mislim, da je ne dobi potem, ne, čeprav je zadnji flashback na Dru dejansko tisti v Fool for love, ampak mislim, da je tisto dogajanje potem kao po koncu 2. sezone? The 'I have to find my pleasures, Spike. You taste like ashes.' scene. Kaj se je dogajalo pozneje, pa očitno ni znano. (:
Tisti del, o katerem pa govoriš (big Darla & Buffy & Dru hit Spike episode) je pa tudi 5. sezona, naslov je Crush (Mislim, da je to istočasno del, kjer je Dawnie blazno zaljubljena v Spika. Smeh ), je pa 14. ali 13. del. Buffy knows. Gospod Zeleni

Buffy bo prej ali slej depresivna. Razz Kaj je že blo takrat? Je blo to tisto, ko ji je mama povedala, da ima raka? Ali nekaj pač, da gre v bolnico? scratch
Nazaj na vrh Go down
https://sunnydaleonline.slovenianforum.com
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 9:24 pm

Pa s tistimi svojimi: ''That's Hostile 17.'' Nor Mislim... vojska in demoni, vampirji, whatever pač ne gredo skupaj no. Sicer pa saj si Riley ni sam kriv. Whedon je zajebal z njim ><

Se mi zdi, da je bilo v Lover's walk. scratch Torej ja, tretja sezona... Sicer pa ne znam vseh epizod tako na pamet kot očitno ti Razz

A to je tist, ko mu Dawn reče: ''I feel safe with you.'' on pa se zaradi tega skoraj zaduši s cigaretom? Smeh

Ne vem točno... Ampak definitivno ni bila depresivna samo takrat ^^ Tako da ja... tudi to bova morala enkrat sprobat Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 9:31 pm

Ampak hej, kljub temu ga lahko sovražimo. Right, guys? Smeh

Spicer pa takole, na pamet znam samo tiste epizode, ki so mi všeč. Angelček
In ja, to je tista epizoda. Kjer pozneje (ali prej?) Dawnie pove Buffy, kako da je Spike kul, ker nosi kul usnjena oblačila. Smeh Omojbog, Dawnie je bla prav smešna. Little brat, ampak smešna. Gospod Zeleni

Okay, so we're going from Hey honey, I'm back to Bitch I'm gonna kill you to Oh god, how could I do that?! to You're depressed, luv? and then to Hey, why don't we have sex.. again? Razz Ahja, saj to je tipičen Spuffy začaran krog, but if it makes you happy.. ^^
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 9:51 pm

Nep ni panike če ga sovražimo... mislil, da ga večina BtVS fanov sovraži Razz

Spuffy začaran krog je za umret od smeha Smeh
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 9:53 pm

Oh, yes... Welcome to the Anti-Riley Club Twisted Evil

In to jih je kaj - vsaj 50%? Sedi, pozitivno Razz Ahh you can do better than that, believe me Smeh
Ah ta naša little bit... ^^

Okej, s temle si me pa res spravila v smeh xD Dejansko je tako lame vse skupaj?? Nisem opazil do sedaj Smeh To je še bolj Spikovsko od samega Spika Nor
Hmm ja no... vmes bo še tisti del, ko bom jaz tebi Stay away, tako da pa vse le ne bo tako tipično in lame in da ne bo izgledalo, kakor da samo ponavljamo za tistim iz btvs-a Razz
Mislim to je pač naravni Spuffy življenjski krog, ki očitno teče kar sam od sebe. Zato da se na forumu kaj dogaja Razz (smugly talk) A ti si slučajno proti? (not that I care Razz)
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 9:59 pm

Sploh ni lame, tega nisem rekla. Razz

Je pa res, da so scene tipične. Sicer pa so se navsezadnje tudi v seriji non-stop ponavljale, so what the hey. Mene dejansko ne moti, če ponavljamo za serijo. Bolje to, kot pa da nimamo pojma, kako in kaj, right? Sploh pa je smešno. Smeh

And that you don't care? I don't believe that, William. Smeh You know you're smugly only because you can RP with a gal' like me. Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 10:11 pm

Ja kaj pa je potem? Prisrčno? C'mon... that's what Bangel is for Razz Fun? Definitely ^^

Alright then. Potem bomo pa ponavljala scene do onemoglosti, dokler jih ne zmanjka. Ok posilstvo lahko najbrž brez problema izpustimo Nor

Actually, pet, you're the only one who's good enough to RP with me Razz Seveda se hecam - je pa res, da Spike brez Buffy nima kaj početi na tem svetu Smeh Nič čudnega torej, da krepko vodiva po številu rpg-jev tukaj, or am I wrong? ^^
Pač ja... se strinjam. You're the one who makes me feel all smugly about it Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 10:40 pm

Funny for sure. Razz

Mja, tisto lahko res izpustimo, tisto je bla dejansko tako čudna in hkrati nepričakovana in žalostna, kajjazvemkakšnaše scena, ampak hej, saj bo Spike našel druge načine, da jo spravi v solze, no biggie there. Razz

& prav tako Spike brez Buffy nima kaj počet na tem RPGju, haha. Gospod Zeleni (Smugly, smugly, smugly.) Nikakor se ne motiš, največ midva tukaj tipkava, to gotovo. Ampak hej, se pa imava ob tem lepo. Pa še takšne zadeve nastajajo, da ala nama (Tebi?) vera. Razz
*proud because of your last words*
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 10:53 pm

Agree funy for sure Razz

Oooo Spike da spravi Buffs v jok? That would break his dead heart wouldn't it? And piss Angel off even more...

Pazita, da vam ego ne naraste preveč Very Happy ne sam je res, da vidva najevč pišeta morm priznat Razz
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 11:17 pm

Pa saj menda je že bilo nekaj solz... Gospod Zeleni

Abby, zdaj ko je zloben niti ne . Potem... boste pa pač že videli, kako bo Razz

Najin ego bo po mojem kmalu kar explodiral. Smeh Zdaj pa dragi moji - show me that you all love me and vote for me - Spike for president dooh Gospod Zeleni

Madona kje je zdaj Adam? Ppf! Tako mi je bedno, ker nimam nobene prave konkurence Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 11:20 pm

[Ssshhh, takrat je bla Buffs čustveno na robu. Smeh ]

Ohja, ljudje, pridno glasujte, pridno nominirate. Hočem videt vsaj nekaj glasov, ko pridem v ponedeljek nazaj. Are we clear? Razz

Spike, Adam je mel baje neke preiskave or something..? Ne vem točno, vem, da je bil bojda v bolnici. Moram ga ulovit na MSNju, ko bo dejansko gor, in ga zrukam na Sunny D. That's the plan, yes. Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyČet Feb 19, 2009 11:29 pm

Samo to pa bo težko... Ppf! Mislim... kako naj pri vseh teh svojih dobrih citatih izberem samo 2? Angelček
Okej, okej bom nehal s to smugljavostjo. I promise. Smeh
Se bomo potrudili Buffs, no worries. Razz Right guys? ^^

Aja? Ti šment... no, kakorkoli - poskrbi, da pride nazaj. Že za c-boxovo dobro Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyPet Feb 20, 2009 6:59 pm

Okay, javljam se še zadnjič preden grem.. Kar malo bom tale ubogi Sunny D. pogrešala teh par dni. Ampak ne preveč, I promise. Smeh

Tukaj dodajam nekaj posvetilc vam:
Angel, luv, če najdeš kakšno minutko lahko napišeš tudi reply, right? Razz
Dawnie, honey, enako velja zate. Plus ne pozabit na našo eksistenco, ko vsake toliko kar izgineš. Smeh
Spike, don't be too smugly ( Razz ) and Abigail, I'm so happy that you're back; ne me razžalostit, ko pridem nazaj. Gospod Zeleni

Ljubčki moji, imejte se fantastično in se beremo. Zelen zaljubljenček

PS: Tukajle so ena okenca, zvana 'Najboljši', ki čakajo, da jih zapolnimo.. Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
Gemino
the power within.
the power within.
Gemino

Male
Število prispevkov : 36
Stran : Čarovnik
Experience points :

Registration date : 20/12/2008

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptySob Feb 21, 2009 1:58 pm

No, Izganjalka, lepo se imej.

Torej... Kako ste, ljudje?
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Število prispevkov : 54
Kraj : sunnydale, CA
Stran : sexy badass
Vrsta : vampir
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptySob Feb 21, 2009 2:03 pm

Oh, my favorite slayer just left, what a bummer. ><
Honey, I promise, da dokler ti prideš nazaj bo opis že lepo prilepljen in tudi reply dobiš za Buffy. Zaljubljen 2

Ah, moi se je šele zdaj zbudil in sem še v stanju prebujanja. Se pa moram vsekakor spravit pokonci in it na eno dobro kavo. Razz Ostali?
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyPon Feb 23, 2009 12:44 am

And I guess she won't be too pleased when she comes back and sees that we've done... well nothing much around here V škatli Shame on us! ><

Hmm ja, torej moj izgovor je pust clown Sicer pa več kot očitno nisem bil edini, ki se je med tem časom polenil... Razz
Nazaj na vrh Go down
alexander harris
pain is what i give.
pain is what i give.
alexander harris

Female
Število prispevkov : 20
Experience points :
Chat - Page 4 Left_bar_bleue6 / 1006 / 100Chat - Page 4 Right_bar_bleue

Registration date : 07/02/2009

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyPon Feb 23, 2009 10:11 am

it's ture, it's all true. she won't be happy.^^
eh se vam opravičujem, ker mi ni bilo na spregled, ampak v tem tednu vsem odpišem Razz

res smo malo leni postal XD
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyPon Feb 23, 2009 6:52 pm

hello people, start working, 'cause Buffy will be back soon Razz

Kako ste kaj ljudje? Jaz biti srečna Very Happy končno sem se znebila snega in mraza in pršla domov nazaj k mojemu morju Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :

Registration date : 02/12/2008

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 EmptyTor Feb 24, 2009 11:35 am

Angel je napisal/a:
Honey, I promise, da dokler ti prideš nazaj bo opis že lepo prilepljen in tudi reply dobiš za Buffy. Zaljubljen 2
Emm..? scratch
Gosh, you're so lazy! Očitno te bo treba spet priganjat, honey. Razz

Torej jaz sem nazaj, lahko bi se jezila, ker niste pridni, pa sem preveč utrujena od vsega skupaj (Imate blazno srečo. Gospod Zeleni ), čeprav spanje tudi ne pride ravno v upoštev, ker nikakor ne morem zaspat nazaj, skratka popolnoma me je uničilo to zimovanje. Smeh Je bilo pa zabavno, tam je bil nek tip z zelenimi lasmi. Smeh
In zdaj imam počitnice. Kako zelo super je to, oh my god. Gospod Zeleni

Kako ste kaj ostali? Zelen zaljubljenček
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Chat - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 4 Empty

Nazaj na vrh Go down

Chat
Nazaj na vrh 
Stran 4 od 7Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-