REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Chat | |
|
+16Jackie Nyah alexander harris drusilla Xander Naomi Cordelia Spike buffy summers anya jenkins Drippy willow rosenberg dawn summers Adam Nick THIS IS OUR WORLD NOW. 20 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 12:03 am | |
| Sej Nina's not that bad, but still nope, not that into her. Angel can go with either Buffy, Darla, Cordelia or Faith, Dru pa je lahko le zaljubljena vanj. And I must agree with Buffs - Angel in Dru imata eno tako zanimivo povezavico, ona je tako nora na njega (dooh, he made her, he owns her) a on pa je v temnih časih pripadal Darli, v svetlih pa Buffs in kasneje še Cordelii. Na trenutke se mi malo smili ampak itak ženska ima še Spika. Absolutely, we don't want that silly Riley. >< | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 12:06 am | |
| hmm, da ne pozabimo dejstva, da je zaradi Angela tako zmešana... sicr pa ja... logično, da je nora na njega, če jo je ustvaru duh... Ženska se mi rahlo smili... ampak mi je čisto carska... prav ne moreš, da ne postane ena izmed tvojih najljubših likov | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 12:12 am | |
| Nick, you bitch. Čeprav ja, Buffy je prav kul, ko je sama. Kar pa dejansko ni velikokrat in ko je, je ponavadi depresivna. Ampak to je kul, ker potem postane vsa jezna in mlati vse po vrsti. To pa je kul. AtS je super, ja. Jaz se nikoli nisem vživela v zadevo, zdaj pa gledam in uživam. Saj pravim, noro sem se zaljubila v tisti 'Darla' del z njenimi flashbacki, aww. Saj jaz ne vem, če bi blo zanimivo, da bi bla Dru & Angel dejansko skupaj. Ampak tole, kar imata, je pa blazno kul. Mislim, ona ga čist obožuje, pa tud on ni ravno ravnodušen pri njej.. In tako smešno mi je bilo, ko v enem flashbacku (ne vem, ali BtVS ali AtS) ženska Angelu ful užaljeno očita, kao kako je sploh ne muči več.. Love Dru, love Darla, love Angel, love Spike. Ahh. | |
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 12:16 am | |
| You love everyone, Dru... Torej, ja pol se moram spravit gledat tudi AtS... oh Dru je nora na Angela... ne vem kira epizoda natančno je bila, ampak ko sta se Angel in Dru srečala na igrišču, ko je Dru hotla ubit tisteka fantka je bilo čisti začetek Angela in Dru... odprlo se je novo obzorje parov xD še preteklost pa sem končala z opisom | |
| | | Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 2:08 am | |
| Nov Riley? Oh, god, please no I think we've seen enough of his big-soldier-boy-appearance-thing already >< Resno, je sploh kdo, ki bi ga vsaj malo maral? Močno dvomim Hmm mene pa zanima, če je Spike naredil potem tisto: ''...I'll find her, wherever she is, tie her up, torture her until she likes me again.'' Sicer mu očitno ni ravno uspelo, ampak dobro no Jah... Spike nikoli ni mel neke blazne sreče z ženskami. Morda bi se nam moral on smiliti Dru, Buffy - vedno posredi Angel. Okej, Harmony je klasa zase. Which reminds me... v kateri epizodi je bilo že tisto, ko Spike v svoji grobnici zveže Buffy in Drusillo, pa potem pride še Harmony in na koncu najebe od vseh treh žensk? Tam ko se dere kot žival... In ko je Buffy depresivna, pride Spike da jo potolaži. Buffs, kdaj boš depresivna? Take scene tudi še nisva imela. Jah, Angel. Women obviously wants us to fight... No need to rush anyway. Spike je zdaj še zloben - najbrž bi bilo bolj zabavno kaj podobno tisti sceni, ki jo imata v Ats-u, ko se tepeta za tisti gral pa okrog tega, kdo je the big hero and stuff | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 2:12 am | |
| grr Riley mi je vedno šel na živce... Zato pa mi je tudi bil tisti del v Something Blu najboljši ko mu je povedala, da je zaročena z Spikeom no Riley -.-' Mja no maš prau... Spike prau res nima sreče xD poor little thing ohhh jaa tiste scene so prav zares cute | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 4:36 pm | |
| Nah, everyone hates Riley. Ne vem kaj je na tem tipu, ampak nekaj je blo dejansko grozljivega na njem. Resnično, gosh, dude, go and die. In potem pride v 6. sezoni nazaj z eno kar eno tipico, ki se mi je zares zamerila samo zato, ker je bla z njim. Pfuj. Riley must die. Prav privoščljivo sem se hihitala, ko je tip našel Spika & Buffy v isti postelji. In to samo zato, ker je tako ogaben. Naj trpi. Spike, tole z find her, torture her, however, tole je bla tretja sezona, yes? Mislim, da je ne dobi potem, ne, čeprav je zadnji flashback na Dru dejansko tisti v Fool for love, ampak mislim, da je tisto dogajanje potem kao po koncu 2. sezone? The 'I have to find my pleasures, Spike. You taste like ashes.' scene. Kaj se je dogajalo pozneje, pa očitno ni znano. (: Tisti del, o katerem pa govoriš (big Darla & Buffy & Dru hit Spike episode) je pa tudi 5. sezona, naslov je Crush (Mislim, da je to istočasno del, kjer je Dawnie blazno zaljubljena v Spika. ), je pa 14. ali 13. del. Buffy knows. Buffy bo prej ali slej depresivna. Kaj je že blo takrat? Je blo to tisto, ko ji je mama povedala, da ima raka? Ali nekaj pač, da gre v bolnico? | |
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 9:24 pm | |
| Pa s tistimi svojimi: ''That's Hostile 17.'' Mislim... vojska in demoni, vampirji, whatever pač ne gredo skupaj no. Sicer pa saj si Riley ni sam kriv. Whedon je zajebal z njim >< Se mi zdi, da je bilo v Lover's walk. Torej ja, tretja sezona... Sicer pa ne znam vseh epizod tako na pamet kot očitno ti A to je tist, ko mu Dawn reče: ''I feel safe with you.'' on pa se zaradi tega skoraj zaduši s cigaretom? Ne vem točno... Ampak definitivno ni bila depresivna samo takrat ^^ Tako da ja... tudi to bova morala enkrat sprobat | |
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 9:31 pm | |
| Ampak hej, kljub temu ga lahko sovražimo. Right, guys? Spicer pa takole, na pamet znam samo tiste epizode, ki so mi všeč. In ja, to je tista epizoda. Kjer pozneje (ali prej?) Dawnie pove Buffy, kako da je Spike kul, ker nosi kul usnjena oblačila. Omojbog, Dawnie je bla prav smešna. Little brat, ampak smešna. Okay, so we're going from Hey honey, I'm back to Bitch I'm gonna kill you to Oh god, how could I do that?! to You're depressed, luv? and then to Hey, why don't we have sex.. again? Ahja, saj to je tipičen Spuffy začaran krog, but if it makes you happy.. ^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 9:51 pm | |
| Nep ni panike če ga sovražimo... mislil, da ga večina BtVS fanov sovraži Spuffy začaran krog je za umret od smeha | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 9:53 pm | |
| Oh, yes... Welcome to the Anti-Riley Club In to jih je kaj - vsaj 50%? Sedi, pozitivno Ahh you can do better than that, believe me Ah ta naša little bit... ^^ Okej, s temle si me pa res spravila v smeh xD Dejansko je tako lame vse skupaj?? Nisem opazil do sedaj To je še bolj Spikovsko od samega Spika Hmm ja no... vmes bo še tisti del, ko bom jaz tebi Stay away, tako da pa vse le ne bo tako tipično in lame in da ne bo izgledalo, kakor da samo ponavljamo za tistim iz btvs-a Mislim to je pač naravni Spuffy življenjski krog, ki očitno teče kar sam od sebe. Zato da se na forumu kaj dogaja (smugly talk) A ti si slučajno proti? (not that I care ) | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 9:59 pm | |
| Sploh ni lame, tega nisem rekla. Je pa res, da so scene tipične. Sicer pa so se navsezadnje tudi v seriji non-stop ponavljale, so what the hey. Mene dejansko ne moti, če ponavljamo za serijo. Bolje to, kot pa da nimamo pojma, kako in kaj, right? Sploh pa je smešno. And that you don't care? I don't believe that, William. You know you're smugly only because you can RP with a gal' like me. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 10:11 pm | |
| Ja kaj pa je potem? Prisrčno? C'mon... that's what Bangel is for Fun? Definitely ^^ Alright then. Potem bomo pa ponavljala scene do onemoglosti, dokler jih ne zmanjka. Ok posilstvo lahko najbrž brez problema izpustimo Actually, pet, you're the only one who's good enough to RP with me Seveda se hecam - je pa res, da Spike brez Buffy nima kaj početi na tem svetu Nič čudnega torej, da krepko vodiva po številu rpg-jev tukaj, or am I wrong? ^^ Pač ja... se strinjam. You're the one who makes me feel all smugly about it | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 10:40 pm | |
| Funny for sure. Mja, tisto lahko res izpustimo, tisto je bla dejansko tako čudna in hkrati nepričakovana in žalostna, kajjazvemkakšnaše scena, ampak hej, saj bo Spike našel druge načine, da jo spravi v solze, no biggie there. & prav tako Spike brez Buffy nima kaj počet na tem RPGju, haha. (Smugly, smugly, smugly.) Nikakor se ne motiš, največ midva tukaj tipkava, to gotovo. Ampak hej, se pa imava ob tem lepo. Pa še takšne zadeve nastajajo, da ala nama (Tebi?) vera. *proud because of your last words* | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 10:53 pm | |
| Agree funy for sure Oooo Spike da spravi Buffs v jok? That would break his dead heart wouldn't it? And piss Angel off even more... Pazita, da vam ego ne naraste preveč ne sam je res, da vidva najevč pišeta morm priznat | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 11:17 pm | |
| Pa saj menda je že bilo nekaj solz... Abby, zdaj ko je zloben niti ne . Potem... boste pa pač že videli, kako bo Najin ego bo po mojem kmalu kar explodiral. Zdaj pa dragi moji - show me that you all love me and vote for me - Spike for president dooh Madona kje je zdaj Adam? Tako mi je bedno, ker nimam nobene prave konkurence | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 11:20 pm | |
| [Ssshhh, takrat je bla Buffs čustveno na robu. ] Ohja, ljudje, pridno glasujte, pridno nominirate. Hočem videt vsaj nekaj glasov, ko pridem v ponedeljek nazaj. Are we clear? Spike, Adam je mel baje neke preiskave or something..? Ne vem točno, vem, da je bil bojda v bolnici. Moram ga ulovit na MSNju, ko bo dejansko gor, in ga zrukam na Sunny D. That's the plan, yes. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 11:29 pm | |
| Samo to pa bo težko... Mislim... kako naj pri vseh teh svojih dobrih citatih izberem samo 2? Okej, okej bom nehal s to smugljavostjo. I promise. Se bomo potrudili Buffs, no worries. Right guys? ^^ Aja? Ti šment... no, kakorkoli - poskrbi, da pride nazaj. Že za c-boxovo dobro | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Pet Feb 20, 2009 6:59 pm | |
| Okay, javljam se še zadnjič preden grem.. Kar malo bom tale ubogi Sunny D. pogrešala teh par dni. Ampak ne preveč, I promise. Tukaj dodajam nekaj posvetilc vam: Angel, luv, če najdeš kakšno minutko lahko napišeš tudi reply, right? Dawnie, honey, enako velja zate. Plus ne pozabit na našo eksistenco, ko vsake toliko kar izgineš. Spike, don't be too smugly ( ) and Abigail, I'm so happy that you're back; ne me razžalostit, ko pridem nazaj. Ljubčki moji, imejte se fantastično in se beremo. PS: Tukajle so ena okenca, zvana 'Najboljši', ki čakajo, da jih zapolnimo.. | |
| | | Gemino the power within.
Število prispevkov : 36 Age : 31 Kraj : Sunnydale Stran : Čarovnik Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 21, 2009 1:58 pm | |
| No, Izganjalka, lepo se imej.
Torej... Kako ste, ljudje? | |
| | | emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 21, 2009 2:03 pm | |
| Oh, my favorite slayer just left, what a bummer. >< Honey, I promise, da dokler ti prideš nazaj bo opis že lepo prilepljen in tudi reply dobiš za Buffy. Ah, moi se je šele zdaj zbudil in sem še v stanju prebujanja. Se pa moram vsekakor spravit pokonci in it na eno dobro kavo. Ostali? | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 23, 2009 12:44 am | |
| And I guess she won't be too pleased when she comes back and sees that we've done... well nothing much around here Shame on us! >< Hmm ja, torej moj izgovor je pust Sicer pa več kot očitno nisem bil edini, ki se je med tem časom polenil... | |
| | | alexander harris pain is what i give.
Število prispevkov : 20 Age : 28 Experience points : Registration date : 07/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 23, 2009 10:11 am | |
| it's ture, it's all true. she won't be happy.^^ eh se vam opravičujem, ker mi ni bilo na spregled, ampak v tem tednu vsem odpišem res smo malo leni postal XD | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Pon Feb 23, 2009 6:52 pm | |
| hello people, start working, 'cause Buffy will be back soon Kako ste kaj ljudje? Jaz biti srečna končno sem se znebila snega in mraza in pršla domov nazaj k mojemu morju | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Tor Feb 24, 2009 11:35 am | |
| - Angel je napisal/a:
- Honey, I promise, da dokler ti prideš nazaj bo opis že lepo prilepljen in tudi reply dobiš za Buffy.
Emm..? Gosh, you're so lazy! Očitno te bo treba spet priganjat, honey. Torej jaz sem nazaj, lahko bi se jezila, ker niste pridni, pa sem preveč utrujena od vsega skupaj (Imate blazno srečo. ), čeprav spanje tudi ne pride ravno v upoštev, ker nikakor ne morem zaspat nazaj, skratka popolnoma me je uničilo to zimovanje. Je bilo pa zabavno, tam je bil nek tip z zelenimi lasmi. In zdaj imam počitnice. Kako zelo super je to, oh my god. Kako ste kaj ostali? | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chat | |
| |
| | | | Chat | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |