Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Chat - Page 3 EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Chat - Page 3 EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Chat - Page 3 EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Chat - Page 3 EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Chat - Page 3 EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Chat - Page 3 EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Chat - Page 3 EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Chat - Page 3 EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Chat - Page 3 EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Chat - Page 3 EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Chat

Go down 
+16
Jackie
Nyah
alexander harris
drusilla
Xander
Naomi
Cordelia
Spike
buffy summers
anya jenkins
Drippy
willow rosenberg
dawn summers
Adam
Nick
THIS IS OUR WORLD NOW.
20 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AvtorSporočilo
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :
Chat - Page 3 Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Chat - Page 3 Right_bar_bleue

Registration date : 02/12/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 11, 2009 9:50 pm

Lep dan, folk. Gospod Zeleni

Današnje sonce se mi zdi, da je priklicalo nasmeške na obraze vseh ljudi in posledično tudi na mojega. Smejala se je celo profesorica latinščine, ki ni najbolj.. človeški tip človeka, tako da težko ostaneš ravnodušen. Pa še vroče maline sem jedla. Razz Gledališče je bilo zakon, na podlagi zgodbic, ki smo jih imeli smo namreč morali naredit diktatorski govor. Moja prijateljica je bila takoo smešna, ko je na koncu svoje pripovedi ful resno začela: "In kaj smo se iz tega naučili?" Potem je kak trenutek razmišljala, mogoče iskala besede, potem pa zelo konkretno zabila: "Nič." Smeh O kristus, umrla sem. To so diktatorski govori. Smeh

Jutri pa, na nek način celo upam, popravljam geografijo, končno. Če mi uspe, spet držite pesti za pozitivno. Razz Pa še vaje za informativce imam, generalko in sem spet do štirih v tej šoli.. Ah, ampak bo. Samo jutri naj se konča, pa pride podaljšan vikend. Komaj čakam. Zelen zaljubljenček

Aja, Will - naredi mi uslugo in se na informativcu usedi čimbolj spredaj. Saj veš, da te bom lahko (miškasta različica mene, seveda) motrila s pogledom in ti govorila nesmiselne verze. Gospod Zeleni

Sicer pa - kako se imate kaj ostali? (:
Nazaj na vrh Go down
willow rosenberg
strong like an Amazon.
strong like an Amazon.
willow rosenberg

Female
Število prispevkov : 38
Kraj : Sunnydale Underground
Stran : Demonka
Vrsta : Temna Stran
Experience points :
Chat - Page 3 Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Chat - Page 3 Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptyČet Feb 12, 2009 12:11 am

Se bom potrudla, hon. Saj veš da rabim čimboljšo pozicijo za slikanje Razz

sicer pa, ouch, moi se je kar precej ostrigla, tako da mam zdaj ene 10 sm krajše lase. Nevem zakaj sem to šla delat, vem pa da je frizurca fefinitivno spadla drugače, kot sem frizerki rekla. Sam zaenkrat vsi pravijo, da dobro zgleda(m). Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Število prispevkov : 240
Kraj : Sunnydale, CA
Stran : svetla
Vrsta : izganjalka
Experience points :
Chat - Page 3 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Chat - Page 3 Right_bar_bleue

Registration date : 19/11/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySob Feb 14, 2009 12:34 am

Will, vidiva se jutri. Ne pozabit prit do mene po prireditvi. Zelen zaljubljenček

Kakorkoli, kam ste pobegnili, ljudje? Chat je totalno saharski postal. Smeh Kako se kaj imate? Enim se zdajle začenjajo počitnice, yes? Blagor.

Kakorkoli, informativci so totalno zakon. Kako kul sem se počutila s tisto sfrikano kapo, no way, ne bi mi molgi verjet, kako mi je prirasla k srcu. Enostavno zaljubila sem se vanjo. Plus tega pa je tako zakon, če si v pogramu tisti, ki je enostavno tam zato, da se požvižga na vsa pravila. Gospod Zeleni Zdajle pa grem spat, ker moram jutri spet zgodaj vstat.
Ohja, želim vam luškano valentinovo - in jutri v resničnem življenju, in na Sunnyju. Upamo, da so povezavice dovolj zabavne. Razz
Nazaj na vrh Go down
https://sunnydaleonline.slovenianforum.com
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Število prispevkov : 54
Kraj : sunnydale, CA
Stran : sexy badass
Vrsta : vampir
Experience points :

Registration date : 14/12/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 4:20 pm

Yes, eni imamo zdaj fino počitnice. Zaljubljen 2
Smo pa kljub temu nekam brez navdiha, sam ne bom še zdaj, tukaj javkal o temu, saj mislim, da me ima Buffs čisto zadosti, right deer? Razz

Danes je pa en tak lep, sončen, pa niti ne zelo mrzel dan & I'm loving it. Zaljubljen 2 Ampak se mi kljub temu ne da kaj preveč ven, ali pa tudi ja, en sprehod ne bi škodil. Razz
Kako ste kaj ostali? Don't let this chat die, please don't.

Sem mislil, da vam gre dobro spammanje brez mene, toda vidim, da kar moram vskočit sem. Razz
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Kraj : Sunnydale
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :

Registration date : 03/01/2009

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:05 pm

hello folk Zaljubljen 2

Abby je končno dubla intrnet nazaj in se je spravla pisat opis... morm se opravičit, ker me kar nekja časa ni blo Embarassed sicr pa vidim, da forum kar lepo dela Razz

in kako ste kaj?
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:20 pm

Angel - a bit, oui. Saj pravim, zdaj ko imaš umetni navdih je zadnji čas, da nekaj spacaš skupaj. & don't forget about Buffy when you're done with Lucas. Razz

Mimogrede, folk, naj omenim, da se je razvila ena brilijantna ideja in če nam rata tole izpeljat, potem bo Sunnydale stopil stopničko višje. Sploh pa bo pomoje zadeva blazno super za fane serije, pa tudi za vse ostale SunnyD.jevce. I'm in love with it already. Zelen zaljubljenček

Abigail, welcome back. Ti le spiši opis, sem vesela, da si se vrnila. Objem

& jaz grem jutri v šolo, ah, damn. Nič več brezskrbnih juter, ob katerih gledam BtVS, AtS in ostale serije, pijem čaj in sem v pižami do enih popoldan. Damn. Ppf!

Others, how are you guys? Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:26 pm

tebi so se dans končale počitnice? bummer Crying or Very sad
moi pa zadnje tri dni nonstop gleda BtVS... spet sem padla not Balon in pri čisto vsaki epizodi umrem od smeha

moi biti super, kaj pa ostali?
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:31 pm

Ne, men se začnejo naslednji teden. Smeh Tegale sem začela kot ena prazna vreča, ki se počuti kot da bi mogoče bruhala.. Ali pa ne, mogoče da bi skupaj padla.. Ne, mogoče spala.. Smeh Skratka nisem bila za nikamor. Sem se pa zdaj skup spravla in grem jutri in pojutrišnjem v šolo, na zimovanje, potem pa se zares začnejo počitnice.. Wowee. Yay!

Ahja, vem kako ti je. Sploh Will&Xander izjave so super, in seveda Spike je tisti, zaradi katerega se jaz ponavadi krohotam. Andrew je bil pa tudi super v 7ki, the "I like to think of myself as a 'guestage'." stuff. Smeh
Ampak jaz pa gledam Angela in sem se zaljubila v Darlo. Ahh.. Zelen zaljubljenček
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:37 pm

aja razumljivo xD

meni pa je Buffy bolša že zaradi vseh možnih izjav, ki jih mečejo... Še posebaj ko mata Buffy in Spike svoje komedije Razz personal favorite: Becoming part 2 ko Buffy skuša mami povedat da je u bendu z Spikom... umrla sem od smeha in Something Blue ko sta Spike in Buffy zaročena... jst sm umirala od smeha xD
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:44 pm

Ahja, Spuffy zadeve so bile vedno smešne. Ali pa the Buffybot, ki je Gilesa klicala.. Ko je namesto 'đ' na začetku izgovorila navadn 'g' ali kako že. Smeh Ah, awsome. "I'm not sleeping with Spike." -pause- "I'm having sex with Spike." Smeh Aw, the good old days. Ko pridejo počitnice, se bom tud teh zadev nagledala. Razz

Mimogrede, maybe we should make a Spuffy scene on Sunny D. once, if Spike would like that. It would be funny, I bet. Sploh če bi bilo kaj v stilu Something Blue. Good, fun, fun! Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 10:49 pm

o ja prosim prosim prosim.... to bi bilo tako zanimivo in lepo Zaljubljen 2 oh yeah Spuffy fan here Twisted Evil A ne bi bil Angel ljubosumen? Twisted Evil But let's be honest, who cares? Spuffy rules Balon še posebaj če bi bilo neki u stilu Something Blue... Twisted Evil That would piss Spike off xD
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Število prispevkov : 200
Vrsta : Vampir
Experience points :
Chat - Page 3 Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Chat - Page 3 Right_bar_bleue

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:00 pm

Pa ne da me spet opravljate? Razz

Abigail, kaj misliš, da Spike od prvega dne na SunnyD. poskuša doseči drugega kot ravno to? Smeh But she just doesn't care...
Oh, yeah... Angel should get the brush off for Captain Peroxide. Again. Smeh

Buffy, sem ti že rekel, da bi morala imeti kakšno romanco. I love Dru, sure, for now, but you know you're the one that I want Razz
Hmm če bi kaj v stilu Something Blue potem bi to morala imeti že zdaj, ko je ta valentinova ljubezen v zraku Smeh
Drugače pa yeah - saj veste, da sem takoj za. Če bo kdaj karkoli iz tega ^^
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:09 pm

Ofkors, kaj pa si mislu? Da ne bi opravljali enega najboljših vampirjev? Keep dreaming, pet Zaljubljen 2

Pa za božjo voljo, kaj za boga pa še čakaš?????? ljudje tukaj so nori na Spuffy. No offence Angel, ampak meni je osebno ljubši Spike.... in Spuffy... in res bi bilo lepo če bi meli malo Spuffy romance tuki (resno Abby, nehaj tolko uporabljat besedo Spuffy Razz)

And Angel should hurry away. Soon. Razz
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:14 pm

Abigail, get a grip. Razz Meni sta oba parčka lušna ampak let's be honest, Angel was Buffy's first. Smeh Ne, res, iz romantičnega vidika navijam za Bangel - like forever - iz komičnega pa Spuffy comes first. Čeprav priznam, tisti "You're the one." govor v sedemki je tako ganljiv, da aleluja. (:

Spike, we'll get a way around it. Sicer pa mja, Valentine's bo pač počasi bolj ali manj mimo, sadly. Ampak hej, there are other ways.. Smeh
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:20 pm

Hey! Pet's my word! You have to be smugly enough to be allowed to use it Razz

Čakam? Jaz? Ejla, Buffy je tista, ki zavlačuje Laughing Dejansko je Spike že kar malo obupal - sploh po koncu naslednje misije bo kriza (sorry, can't tell any more details ^^ )

Buffs, bom dočakal, primejduš da bom Smeh
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:22 pm

None taken Abi, but I'm still a Bangel fan. Zaljubljen 2
Čeprav seveda so v prvi vrsti parčki Angelus&Darla in Spike&Dru, ti so bili tisti originalni, prvi in dark ones. Zaljubljen 2

A sem res jaz edini, ki mu Spuffy dejansko sploh, niti malo ni všeč? Ppf! Mogoče, ker sem res začel vse skupaj gledati čisto na začetku, ko ni bilo druge razen Bangel, pa sta mi ostala tako blizu in v tistih časih so itak vsi oboževali Bangel, pa kasneje smo vsi sovražili Spuffy. Smeh

Abigail, oprosti za razočaranje ampak Angel ne gre prav nikamor. Twisted Evil
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:24 pm

But pet is my favorite word Crying or Very sad I have to be allowed to use it xD

Cant', Buffs, watched too many Spuffy episodes Very Happy
Mja Angel this Angel that... res je, da je naš Angelček bolj romantična duša in Spike bolj komična (in zabavna) duša, but my favorite will always be Spike...

So tudi drugi romantični dnevi za Spuffy Razz

sicr pa Spike, če si že tolko čakal boš lahko še malo, ha? Razz

I think you are the only Spuffy hater Angel Razz
Hja jst sm tui začela gledat čisto na začetku, ampak sta mi Buffy in Spike tako prirasla k srcu, da sm takoj pozabla na Angela xD
Nikamor ne greš?... škoda Sad xD
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:28 pm

Spike, seveda da boš. Pač.. kdor čaka dočaka? Gospod Zeleni

Ampak hej, tudi jaz ostajam Bangel fan. Enostavno tako zelo lušna sta skupaj in za nas, ki smo po duši absolutni romantiki, je bolj seksi to, kar imata Angel in Buffy kot pa tiste 'fast and hard' scene ki jih imata Spike in Buffy. Ekhm. Razz

Drugače pa popolnoma agreed glede Spike&Dru in celo Angel&Darla (odkar sem gledala 'Darla' from AtS, gotta adore that woman. Zelen zaljubljenček ). Ampak hej, če ideja izpade dobro, potem bomo obudili tudi tole, right Angel? Lucas opis, Lucas opis! Smeh

In nehajte podit Angela stran. Come on, he's like the Slayer's love and you're like pushing him away.. Evil, you are! ^^
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:34 pm

Oh jaz sem romantik in scene med Buffy in Angelom me popolnoma raznežijo.... Amapk še vedno ostanem Spuffy fan, ker strašansko obožujem njune komične scene... in ja, res bi bilo lepo če bi se to zgodilo

Sej ga ne podimo, Abby imeti rada Angela in ve, da je prijazen in eden izmed dveh(oziroma edieni ker je zdej Spike zloben) od vampirjev, ki imajo dušo. And she knows he's the Slayers lover

But deep down Abby hates his guts cuz he's a vampire Razz (And Abby hates all vampires)
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:39 pm

Hmm... nop. Sorry. I'm evil Razz Wait 'til I get over it ^^

Buffs - Hja... če bo treba še trikrat rešit svet do takrat, pač bom ane Smeh

Jaz sem v prvi vrsti osebno tudi bolj pristaš teh prvih parčkov ala Spike&Dru in Angel&Darla. Bangel je sicer kot ustvarjen, ampak dejansko postane dolgočasen, če se kje vmes neprestano kaj ne zapleta. Zato je Spuffy vedno zanimiv, ker se mi zdi, da se oba lika karakterno sploh ne bi ujela na dolgi rok (razen če ne bi bil Spike ves čas tako dušast kot je bil proti koncu sezone - zaradi česar pa dejansko ni več to, kar je v osnovi bil).
Ampak kot Spike tule pa sem se pač vživel tudi v to in pač zagovarjam ^^

Bloody right we are! I am! Twisted Evil

Sicer pa Angel - shame on us - še niti ene skupne scene nisva imela, pa tako zabavne znajo biti Smeh
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:46 pm

Pa saj jaz se zavedam, da bi bil BtVS brez Spika čisto dolgočasna zadevščina, dečko pač popestri dogodke ampak mi gre na živce, ko sta z Buffy skupaj, ker sem pač bolj Bangel pristaš. Smeh
William pač spada z Dru in jaz pri temu vztrajam, Angel pa pada na blondinke in zato tudi spada z blondinkama - Buffs & Darlo. Zaljubljen 2 Čeprav moi ima nekako tudi rad Angel&Cordelia, pa Angel&Faith tudi nimam nič proti. Razz
Spike pa pač spada z Dru, ker sta tak posrečen parček skupaj noo.

Abbs, midva bova tako ali tako imela polno drame z Lucasom, you'll see. Razz

In še enkrat, Angel is staying. He loves Buffy too much. Zaljubljen 2

Hmm, zdaj se zaenkrat mučim s tem Lucasovim opisom, lahko pa se potem zmenimo za kako sceno. Gospod Zeleni
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:48 pm

Oh come on... You will never get over it... you will always be a bad, rude man.... And even if you don't let me... I will stil use it Twisted Evil

Spike&Dru sta res dober parček... meni osebno sta ona dva v drugi
sezoni bila tako... the best... pa Spike je bil ob Drusilli čisto
drugačen xD

ohh really Angel... to tell you the truth... can't wait Razz

Spike, be nice, or the slayer might slay you... You know how she's like 'bout Angel... and really, SunnyD would be boring without our pet...

Angel... jst pa se morm mučit z Abby, ker morm celoten opis popravit... sicr a upam, da bo uredu Neutral
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :

Registration date : 02/12/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:53 pm

Spike, trikrat? Oprosti, ampak Buffy se bo takrat že zahotelo kaj čisto tretjega. Kak nov Riley? Smeh In ja, HECAM se, ne, nikakor nočem Rileyja. Ogabno. Ppf!

Everyone in favour for Spike & Dru? Awww.. Zelen zaljubljenček *happy Drusilla*
Jaz sem bla nekaj časa čist zaljubljena v njiju dva in še zdaj sta mi na top listi. Dru je enostavno nora, ampak v tej svoji norosti je brilijantna, Spike pa je, agreed, čisto drugačen, ko je z njo. Kako mi je hot, ko folk pobija, ampak potem, ko pa se nje dotakne, pa je ves nežen. In potem po drugi strani tipico kar useka, če mu je (konec 2. sezone, oui ^^). Gospod Zeleni
Drugače pa tale nekakšna povezava, ki jo imata Angel in Dru.. Tole je tudi omembe vredno - in hot. Razz Kako ga ima ona čist noro rada.. (:

Mimogrede, ja, hočemo Spike/Angel chat. In naj bo nasilen. Smeh
Nazaj na vrh Go down
Nick
to the backside lead.
to the backside lead.
Nick

Male
Število prispevkov : 101
Stran : Temna stran
Vrsta : Čarovnik
Experience points :
Chat - Page 3 Left_bar_bleue12 / 10012 / 100Chat - Page 3 Right_bar_bleue

Registration date : 21/12/2008

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptySre Feb 18, 2009 11:57 pm

ok absolutno se morm še jaz tukaj javit. Very Happy zadnji čas da še najpametnejši neki pove (Smugly man here Razz)

ok Nina - Angel fan (verjetn edini Very Happy) čist tko mi je všeč povezavica med njo in angelom (volkodlakinja - luštna, blond punca in Angel (ne bom zgubljal besed:P) Very Happy)

no pol Spike - Buffy ne vem ni slabo ampak, men to ni to, Spike- Dru sta boljša, Buffy naj bo pa kr sama (soory Buff but that's just the way it is Very Happy Wink )

Ne vem zakaj ampak sem postal čist obseden z AtS verjetn zato ker sem vse dele pogledal in mi je pač naravnost fantastično Very Happy

Sedaj tudi gledam BtVS in bomo vidli, mogoče pa mi priraste k srcu ampak se bolj navdušujem nad AtS Razz
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 EmptyČet Feb 19, 2009 12:00 am

Sadly, but I have to agree with you, Dru.... We don't want Riley...

Ohhh jaa ta dva sta čisto popolna... Drusilla Spikea popolnoma spremeni... primer... v epizodi Lie to me ko je Buff grozila Dru z nožem... Spike se je čisto ustrašu xD
konc druge sezeone the best... Spike: I don't want to hurt you... Doesn't mean I won't... moi je najprej pobulju u ekran in pol se začel režat... res scensko...

Ohhh jaa Spike/Angel chat please....

It was nice knowing you Nick... Buffy will probably kill you Smile
sicr pa AtS-ja se ne spomnim dobro in ga bom začela gledat, ko pogledam use epizode od Buffy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Chat - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat   Chat - Page 3 Empty

Nazaj na vrh Go down

Chat
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 7Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Chat!