REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Chat | |
|
+16Jackie Nyah alexander harris drusilla Xander Naomi Cordelia Spike buffy summers anya jenkins Drippy willow rosenberg dawn summers Adam Nick THIS IS OUR WORLD NOW. 20 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 11, 2009 9:50 pm | |
| Lep dan, folk. Današnje sonce se mi zdi, da je priklicalo nasmeške na obraze vseh ljudi in posledično tudi na mojega. Smejala se je celo profesorica latinščine, ki ni najbolj.. človeški tip človeka, tako da težko ostaneš ravnodušen. Pa še vroče maline sem jedla. Gledališče je bilo zakon, na podlagi zgodbic, ki smo jih imeli smo namreč morali naredit diktatorski govor. Moja prijateljica je bila takoo smešna, ko je na koncu svoje pripovedi ful resno začela: "In kaj smo se iz tega naučili?" Potem je kak trenutek razmišljala, mogoče iskala besede, potem pa zelo konkretno zabila: "Nič." O kristus, umrla sem. To so diktatorski govori. Jutri pa, na nek način celo upam, popravljam geografijo, končno. Če mi uspe, spet držite pesti za pozitivno. Pa še vaje za informativce imam, generalko in sem spet do štirih v tej šoli.. Ah, ampak bo. Samo jutri naj se konča, pa pride podaljšan vikend. Komaj čakam. Aja, Will - naredi mi uslugo in se na informativcu usedi čimbolj spredaj. Saj veš, da te bom lahko (miškasta različica mene, seveda) motrila s pogledom in ti govorila nesmiselne verze. Sicer pa - kako se imate kaj ostali? (: | |
| | | willow rosenberg strong like an Amazon.
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 12, 2009 12:11 am | |
| Se bom potrudla, hon. Saj veš da rabim čimboljšo pozicijo za slikanje sicer pa, ouch, moi se je kar precej ostrigla, tako da mam zdaj ene 10 sm krajše lase. Nevem zakaj sem to šla delat, vem pa da je frizurca fefinitivno spadla drugače, kot sem frizerki rekla. Sam zaenkrat vsi pravijo, da dobro zgleda(m). | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sob Feb 14, 2009 12:34 am | |
| Will, vidiva se jutri. Ne pozabit prit do mene po prireditvi. Kakorkoli, kam ste pobegnili, ljudje? Chat je totalno saharski postal. Kako se kaj imate? Enim se zdajle začenjajo počitnice, yes? Blagor. Kakorkoli, informativci so totalno zakon. Kako kul sem se počutila s tisto sfrikano kapo, no way, ne bi mi molgi verjet, kako mi je prirasla k srcu. Enostavno zaljubila sem se vanjo. Plus tega pa je tako zakon, če si v pogramu tisti, ki je enostavno tam zato, da se požvižga na vsa pravila. Zdajle pa grem spat, ker moram jutri spet zgodaj vstat. Ohja, želim vam luškano valentinovo - in jutri v resničnem življenju, in na Sunnyju. Upamo, da so povezavice dovolj zabavne. | |
| | | emery colton i want you dead.
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 4:20 pm | |
| Yes, eni imamo zdaj fino počitnice. Smo pa kljub temu nekam brez navdiha, sam ne bom še zdaj, tukaj javkal o temu, saj mislim, da me ima Buffs čisto zadosti, right deer? Danes je pa en tak lep, sončen, pa niti ne zelo mrzel dan & I'm loving it. Ampak se mi kljub temu ne da kaj preveč ven, ali pa tudi ja, en sprehod ne bi škodil. Kako ste kaj ostali? Don't let this chat die, please don't. Sem mislil, da vam gre dobro spammanje brez mene, toda vidim, da kar moram vskočit sem. | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:05 pm | |
| hello folk Abby je končno dubla intrnet nazaj in se je spravla pisat opis... morm se opravičit, ker me kar nekja časa ni blo sicr pa vidim, da forum kar lepo dela in kako ste kaj? | |
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:20 pm | |
| Angel - a bit, oui. Saj pravim, zdaj ko imaš umetni navdih je zadnji čas, da nekaj spacaš skupaj. & don't forget about Buffy when you're done with Lucas. Mimogrede, folk, naj omenim, da se je razvila ena brilijantna ideja in če nam rata tole izpeljat, potem bo Sunnydale stopil stopničko višje. Sploh pa bo pomoje zadeva blazno super za fane serije, pa tudi za vse ostale SunnyD.jevce. I'm in love with it already. Abigail, welcome back. Ti le spiši opis, sem vesela, da si se vrnila. & jaz grem jutri v šolo, ah, damn. Nič več brezskrbnih juter, ob katerih gledam BtVS, AtS in ostale serije, pijem čaj in sem v pižami do enih popoldan. Damn. Others, how are you guys? | |
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:26 pm | |
| tebi so se dans končale počitnice? bummer moi pa zadnje tri dni nonstop gleda BtVS... spet sem padla not in pri čisto vsaki epizodi umrem od smeha moi biti super, kaj pa ostali? | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:31 pm | |
| Ne, men se začnejo naslednji teden. Tegale sem začela kot ena prazna vreča, ki se počuti kot da bi mogoče bruhala.. Ali pa ne, mogoče da bi skupaj padla.. Ne, mogoče spala.. Skratka nisem bila za nikamor. Sem se pa zdaj skup spravla in grem jutri in pojutrišnjem v šolo, na zimovanje, potem pa se zares začnejo počitnice.. Wowee. Ahja, vem kako ti je. Sploh Will&Xander izjave so super, in seveda Spike je tisti, zaradi katerega se jaz ponavadi krohotam. Andrew je bil pa tudi super v 7ki, the "I like to think of myself as a 'guestage'." stuff. Ampak jaz pa gledam Angela in sem se zaljubila v Darlo. Ahh.. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:37 pm | |
| aja razumljivo xD meni pa je Buffy bolša že zaradi vseh možnih izjav, ki jih mečejo... Še posebaj ko mata Buffy in Spike svoje komedije personal favorite: Becoming part 2 ko Buffy skuša mami povedat da je u bendu z Spikom... umrla sem od smeha in Something Blue ko sta Spike in Buffy zaročena... jst sm umirala od smeha xD | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:44 pm | |
| Ahja, Spuffy zadeve so bile vedno smešne. Ali pa the Buffybot, ki je Gilesa klicala.. Ko je namesto 'đ' na začetku izgovorila navadn 'g' ali kako že. Ah, awsome. "I'm not sleeping with Spike." -pause- "I'm having sex with Spike." Aw, the good old days. Ko pridejo počitnice, se bom tud teh zadev nagledala. Mimogrede, maybe we should make a Spuffy scene on Sunny D. once, if Spike would like that. It would be funny, I bet. Sploh če bi bilo kaj v stilu Something Blue. Good, fun, fun! | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 10:49 pm | |
| o ja prosim prosim prosim.... to bi bilo tako zanimivo in lepo oh yeah Spuffy fan here A ne bi bil Angel ljubosumen? But let's be honest, who cares? Spuffy rules še posebaj če bi bilo neki u stilu Something Blue... That would piss Spike off xD | |
| | | Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:00 pm | |
| Pa ne da me spet opravljate? Abigail, kaj misliš, da Spike od prvega dne na SunnyD. poskuša doseči drugega kot ravno to? But she just doesn't care...Oh, yeah... Angel should get the brush off for Captain Peroxide. Again. Buffy, sem ti že rekel, da bi morala imeti kakšno romanco. I love Dru, sure, for now, but you know you're the one that I want Hmm če bi kaj v stilu Something Blue potem bi to morala imeti že zdaj, ko je ta valentinova ljubezen v zraku Drugače pa yeah - saj veste, da sem takoj za. Če bo kdaj karkoli iz tega ^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:09 pm | |
| Ofkors, kaj pa si mislu? Da ne bi opravljali enega najboljših vampirjev? Keep dreaming, pet Pa za božjo voljo, kaj za boga pa še čakaš?????? ljudje tukaj so nori na Spuffy. No offence Angel, ampak meni je osebno ljubši Spike.... in Spuffy... in res bi bilo lepo če bi meli malo Spuffy romance tuki (resno Abby, nehaj tolko uporabljat besedo Spuffy ) And Angel should hurry away. Soon. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:14 pm | |
| Abigail, get a grip. Meni sta oba parčka lušna ampak let's be honest, Angel was Buffy's first. Ne, res, iz romantičnega vidika navijam za Bangel - like forever - iz komičnega pa Spuffy comes first. Čeprav priznam, tisti "You're the one." govor v sedemki je tako ganljiv, da aleluja. (: Spike, we'll get a way around it. Sicer pa mja, Valentine's bo pač počasi bolj ali manj mimo, sadly. Ampak hej, there are other ways.. | |
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:20 pm | |
| Hey! Pet's my word! You have to be smugly enough to be allowed to use it Čakam? Jaz? Ejla, Buffy je tista, ki zavlačuje Dejansko je Spike že kar malo obupal - sploh po koncu naslednje misije bo kriza (sorry, can't tell any more details ^^ ) Buffs, bom dočakal, primejduš da bom | |
Število prispevkov : 54 Age : 34 Kraj : sunnydale, CA Stran : sexy badass Vrsta : vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:22 pm | |
| None taken Abi, but I'm still a Bangel fan. Čeprav seveda so v prvi vrsti parčki Angelus&Darla in Spike&Dru, ti so bili tisti originalni, prvi in dark ones. A sem res jaz edini, ki mu Spuffy dejansko sploh, niti malo ni všeč? Mogoče, ker sem res začel vse skupaj gledati čisto na začetku, ko ni bilo druge razen Bangel, pa sta mi ostala tako blizu in v tistih časih so itak vsi oboževali Bangel, pa kasneje smo vsi sovražili Spuffy. Abigail, oprosti za razočaranje ampak Angel ne gre prav nikamor. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:24 pm | |
| But pet is my favorite word I have to be allowed to use it xD Cant', Buffs, watched too many Spuffy episodes Mja Angel this Angel that... res je, da je naš Angelček bolj romantična duša in Spike bolj komična (in zabavna) duša, but my favorite will always be Spike... So tudi drugi romantični dnevi za Spuffy sicr pa Spike, če si že tolko čakal boš lahko še malo, ha? I think you are the only Spuffy hater Angel Hja jst sm tui začela gledat čisto na začetku, ampak sta mi Buffy in Spike tako prirasla k srcu, da sm takoj pozabla na Angela xD Nikamor ne greš?... škoda xD | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:28 pm | |
| Spike, seveda da boš. Pač.. kdor čaka dočaka? Ampak hej, tudi jaz ostajam Bangel fan. Enostavno tako zelo lušna sta skupaj in za nas, ki smo po duši absolutni romantiki, je bolj seksi to, kar imata Angel in Buffy kot pa tiste 'fast and hard' scene ki jih imata Spike in Buffy. Ekhm. Drugače pa popolnoma agreed glede Spike&Dru in celo Angel&Darla (odkar sem gledala 'Darla' from AtS, gotta adore that woman. ). Ampak hej, če ideja izpade dobro, potem bomo obudili tudi tole, right Angel? Lucas opis, Lucas opis! In nehajte podit Angela stran. Come on, he's like the Slayer's love and you're like pushing him away.. Evil, you are! ^^ | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:34 pm | |
| Oh jaz sem romantik in scene med Buffy in Angelom me popolnoma raznežijo.... Amapk še vedno ostanem Spuffy fan, ker strašansko obožujem njune komične scene... in ja, res bi bilo lepo če bi se to zgodilo Sej ga ne podimo, Abby imeti rada Angela in ve, da je prijazen in eden izmed dveh(oziroma edieni ker je zdej Spike zloben) od vampirjev, ki imajo dušo. And she knows he's the Slayers lover But deep down Abby hates his guts cuz he's a vampire (And Abby hates all vampires) | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:39 pm | |
| Hmm... nop. Sorry. I'm evil Wait 'til I get over it ^^ Buffs - Hja... če bo treba še trikrat rešit svet do takrat, pač bom ane Jaz sem v prvi vrsti osebno tudi bolj pristaš teh prvih parčkov ala Spike&Dru in Angel&Darla. Bangel je sicer kot ustvarjen, ampak dejansko postane dolgočasen, če se kje vmes neprestano kaj ne zapleta. Zato je Spuffy vedno zanimiv, ker se mi zdi, da se oba lika karakterno sploh ne bi ujela na dolgi rok (razen če ne bi bil Spike ves čas tako dušast kot je bil proti koncu sezone - zaradi česar pa dejansko ni več to, kar je v osnovi bil). Ampak kot Spike tule pa sem se pač vživel tudi v to in pač zagovarjam ^^ Bloody right we are! I am! Sicer pa Angel - shame on us - še niti ene skupne scene nisva imela, pa tako zabavne znajo biti | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:46 pm | |
| Pa saj jaz se zavedam, da bi bil BtVS brez Spika čisto dolgočasna zadevščina, dečko pač popestri dogodke ampak mi gre na živce, ko sta z Buffy skupaj, ker sem pač bolj Bangel pristaš. William pač spada z Dru in jaz pri temu vztrajam, Angel pa pada na blondinke in zato tudi spada z blondinkama - Buffs & Darlo. Čeprav moi ima nekako tudi rad Angel&Cordelia, pa Angel&Faith tudi nimam nič proti. Spike pa pač spada z Dru, ker sta tak posrečen parček skupaj noo. Abbs, midva bova tako ali tako imela polno drame z Lucasom, you'll see. In še enkrat, Angel is staying. He loves Buffy too much. Hmm, zdaj se zaenkrat mučim s tem Lucasovim opisom, lahko pa se potem zmenimo za kako sceno. | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:48 pm | |
| Oh come on... You will never get over it... you will always be a bad, rude man.... And even if you don't let me... I will stil use it Spike&Dru sta res dober parček... meni osebno sta ona dva v drugi sezoni bila tako... the best... pa Spike je bil ob Drusilli čisto drugačen xD ohh really Angel... to tell you the truth... can't wait Spike, be nice, or the slayer might slay you... You know how she's like 'bout Angel... and really, SunnyD would be boring without our pet... Angel... jst pa se morm mučit z Abby, ker morm celoten opis popravit... sicr a upam, da bo uredu | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:53 pm | |
| Spike, trikrat? Oprosti, ampak Buffy se bo takrat že zahotelo kaj čisto tretjega. Kak nov Riley? In ja, HECAM se, ne, nikakor nočem Rileyja. Ogabno. Everyone in favour for Spike & Dru? Awww.. *happy Drusilla* Jaz sem bla nekaj časa čist zaljubljena v njiju dva in še zdaj sta mi na top listi. Dru je enostavno nora, ampak v tej svoji norosti je brilijantna, Spike pa je, agreed, čisto drugačen, ko je z njo. Kako mi je hot, ko folk pobija, ampak potem, ko pa se nje dotakne, pa je ves nežen. In potem po drugi strani tipico kar useka, če mu je (konec 2. sezone, oui ^^). Drugače pa tale nekakšna povezava, ki jo imata Angel in Dru.. Tole je tudi omembe vredno - in hot. Kako ga ima ona čist noro rada.. (: Mimogrede, ja, hočemo Spike/Angel chat. In naj bo nasilen. | |
| | | Nick to the backside lead.
Število prispevkov : 101 Age : 34 Kraj : Sunnydale Stran : Temna stran Vrsta : Čarovnik Experience points : Registration date : 21/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Chat Sre Feb 18, 2009 11:57 pm | |
| ok absolutno se morm še jaz tukaj javit. zadnji čas da še najpametnejši neki pove (Smugly man here ) ok Nina - Angel fan (verjetn edini ) čist tko mi je všeč povezavica med njo in angelom (volkodlakinja - luštna, blond punca in Angel (ne bom zgubljal besed:P) ) no pol Spike - Buffy ne vem ni slabo ampak, men to ni to, Spike- Dru sta boljša, Buffy naj bo pa kr sama (soory Buff but that's just the way it is ) Ne vem zakaj ampak sem postal čist obseden z AtS verjetn zato ker sem vse dele pogledal in mi je pač naravnost fantastično Sedaj tudi gledam BtVS in bomo vidli, mogoče pa mi priraste k srcu ampak se bolj navdušujem nad AtS | |
| Naslov sporočila: Re: Chat Čet Feb 19, 2009 12:00 am | |
| Sadly, but I have to agree with you, Dru.... We don't want Riley... Ohhh jaa ta dva sta čisto popolna... Drusilla Spikea popolnoma spremeni... primer... v epizodi Lie to me ko je Buff grozila Dru z nožem... Spike se je čisto ustrašu xD konc druge sezeone the best... Spike: I don't want to hurt you... Doesn't mean I won't... moi je najprej pobulju u ekran in pol se začel režat... res scensko... Ohhh jaa Spike/Angel chat please.... It was nice knowing you Nick... Buffy will probably kill you sicr pa AtS-ja se ne spomnim dobro in ga bom začela gledat, ko pogledam use epizode od Buffy | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chat | |
| |
| | | | Chat | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |