REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
+11Lilith Gemino drusilla anya jenkins dawn summers emery colton willow rosenberg Adam buffy summers Spike THIS IS OUR WORLD NOW. 15 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 17, 2009 4:23 pm | |
| And you're what? Smart-ass number 1 on the good side?
Ja - pametnejši odneha. Predvidevam, da boš tekel kot strela, ko ti pridem voščit večno lahko noč.
Go watch some cartoons. Horror is yet to come, Spike | |
| | | Gemino the power within.
Število prispevkov : 36 Age : 31 Kraj : Sunnydale Stran : Čarovnik Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 17, 2009 7:16 pm | |
| Pozdravljen! Pa si le našel svoja jajca tam nekje globoko zakopana v torbici tvoje drage in si prišel sam odgovorit? Čudež... Od strahopetca tvojega kova bi pričakoval vse prej kot to. Da mi pa prideš voščit lahko noč, to se ti pa mora zdeti naravno herojsko, kajne? Bomo videli, kdo bo tisti, ki bo potegnil kratko, ko se bova zares soočila. Do takrat pa upam, da ti draga ne bo spet odvzela moškosti, saj se proti revi enostavno nočem bojevati. In to ti tudi si. Navadna, ušiva, ničvredna, vampirska reva.
Z upanjem, da te bo srečala pamet in se boš kar sam upepelil, z veliko sovraštva, James. | |
| | | Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 17, 2009 7:56 pm | |
| Again?
Ha, pravi se oglaša. Isti si kot vsi ostali svetlostranci - poln besed in skrivajoč se pod Izganjalkino kiklo. Me zanima, kako se boste izkazali, ko bo dejansko treba... In res ne vem, zakaj misliš, da si tako zelo pomemben, da bi se mi zdelo vredno zapravljati svoj čas s teboj. You're booooooooring! Sicer pa me vi bedniki tako in tako ne zanimate. Samo zabavno se mi vas zdi opazovati, kako se eden za drugim tako napihujete. Eno da rečem in je cel halo. Kinda makes me feel important and all that... Zdaj pa mi naredi uslugo in pojdi pisemca raje pisat Božičku.
Nappity, nap, nap! | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 1:20 am | |
| Hello Again
Hello my favorite vampire who I really want to kill. Kako se kaj imaš? Si se naveličal tvoje zmešane vampirke? Minilo je že dosti časa, ko sva si nazadnje pisala, upam, da me nisi pogrešal. Jaz te zagotovo nisem. Saj veš, dolgčas mi je bilo in komu drugemu bi še lahko težila, če ne tebi?
Poljubček, Abby | |
| | | Nick to the backside lead.
Število prispevkov : 101 Age : 34 Kraj : Sunnydale Stran : Temna stran Vrsta : Čarovnik Experience points : Registration date : 21/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 1:46 am | |
| Dear Girl how can you be so stupid?
Res je, da nisi sama kriva za svojo neumnost, in se je usoda nesramo poigrala s tabo, ko te je obdarila s tako majhnim številom možganskih celic - zopet ne tvoja krivda, a kljub temu, kako lahko takšen otrok teži vampriju kot je Spike? Če bi ga lahko ubila, bi ga že zdavnaj, za to si imela dovolj priložnosti, a kaj ko je lažje reči kot preprosto ubiti njegovo peroksidno pojavo. Pa da ne bom jaz tisti, ki rešuje našega trenutno najljubšega krvosesa iz besednega dvoboja vam samo še pošiljam
En lep pozdrav iz temne strani
Hugs and kisses by Nick
| |
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 1:55 am | |
| Hm, sorry, what?
Kdorkoli ali karkoli že si... Nihče te ni čistno nič vprašal in če že govorimo o naumnisti, si zadnje čase rešil kakšen IQ test? Ker zagotovo bi pokazalo nekaj pod 50. Ker očitno ne veš kdaj se lahko in kdaj se preprosto ne smeš umešavati v tuje pogovore. In očitno si Spike ne more rešiti svoje lastne... kože? če se skriva za tabo... no ja, sem upala, da ste temnostranci tu v Sunnydaleu malo bolj zabavni.
Ah samo še to: Mind your own business Darkie.
I'll see you someday | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 2:43 am | |
| Miss Brainy,
Do you have a Being-a-pain-in-the-ass Degree or something? Toliko o tvoji pameti - nisi sposobna boljšega dela. In, oh, pa ne da mi zopet groziš? Preko pisma? That's just sooo brave! Res zanimiv način, da poskušaš nekoga ubiti, ampak srček... It won't be you. Nor Slayer. Res mi je žal, da vam še kar ni potegnilo, sicer pa hej! - to ni moj problem. Pravzaprav naredi vse skupaj samo še toliko bolj zabavno...
Enjoy your last minutes stay!
With the evilness of my heart, Spike | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 9:05 am | |
| Paranoid, aren't you?
Hm, očitno se je tudi tebi rahlo zmešalo ob tisti čarovnici tvoji, ker ti, kar tako za mimogrede, sploh nisem grozila. Ali postajaš paranoičen v starih letih? Sploh pa, imaš prav. Tvoj optimizem, da boš dejansko to preživel res naredi vse dosti bolj zabavno.
You know I will,
Your dearest Abby | |
| | | Cordelia prom queen.
Število prispevkov : 19 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Human Vrsta : Scooby gang Experience points : Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 3:09 pm | |
| Hello you, you on our site Jej še ena privrženka na naši strani...^^ tega krvosesa bi bilo potrebno iztrebiti...ma kaj samo njega vse njegove...mogoče bi pa lahko tisto njegovo coprnico...potem bi bil mogoče malo ranljiv...=) kakorkoli še veliko takilih izjav bi potrebnih tako da kar keep going...^^ se dobiva kje na kakšni kavi...^^ moramo držati skupaj kaj pa drugega ^^ You know who...Cordy | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 3:20 pm | |
| Hello ^^
Veš, bolj se ne bi mogla strinjati s tabo. Zaradi mene bi lahko kar vsi lepo pocrkali, samo... kje bi bila pol zabava? Le kako bi se mi svetlostraci pol zabavali? In ja... tista mala čarovnica je njegova največja šibka točka... Ampak hej, treba se bo potrudit, da pridemo do nje ^^
We'll see eachother one day... after all we are on the same side.
Abby | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 11:31 pm | |
| What rhymes with witch, bitch?
Oh, my bad. Očitno moraš biti še bolj bedna, kot sem sprva mislil. Potem pa me razsvetli, ljubezen - why do you keep sending me letters? Me res tako zelo pogrešaš? Kolikor te poznam, naj bi bila na dosmrtni misiji Pobijmo-vse-vampirje in ne na Klepetajmo-s-Spikom-dokler-mu-ne-popustijo-živci. Mnja... sicer je pa vseeno - oboje ima enak epilog.
In naj ti dam še en prijateljski nasvet - you better stay away from Dru. She kinda likes girls. Dead girls...
Spike | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 19, 2009 11:41 pm | |
| My dear dumbass
Če po pravici povem, ja res bi rada da vsi tvoje vrste umrejo, amapk... le kako se bom pol zabavala? Morem izkoristit ta preostali čas, ki ga imam in uspeti v misiji, Klepetajmo-s Spikom-dokler-mu-ne-popustijo-živci. A mi uspeva?Veš moj cilj je, da bo bojevanje s tabo bolj zanimivo. Can you make my wish come true?
Ah in glede epiloga... Sorry for the disappointment Spike, dear. It's not going to end like you want.
In klede 'prijateljskega' namiga... naj bi bila to grožnja? Ker prav nič se je nisem ustrašila
Se vidiva | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 26, 2009 12:37 am | |
| You poor little thing,
Končno se lahko strinjam s tabo! Pobijanje je res zabavno. Vendar pa te moram razočarati, srce - nimam časa zate. Kar pa ne pomeni, da boš zaradi tega prikrajšana zabave. Ah ne... bila boš posebna gostja takoj za Izganjalko.
You heard me, I warned you. Sicer pa nisem pričakoval, da bi lahko razumela, kaj je dobro zate.
Enjoy your last days, Spike | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 26, 2009 9:37 pm | |
| You are still talking?
En nasvet Spike: tečen si že s tem ubil-bom-vse-po-vrsti teorijo, ker, no samo tako, ti in Drusilla nista dovolj močna, da bi premagala nas, svetlostrance
Leave us alone, Spike. If you know what's good for you
Pozdravi Dru,
Your favorite witch Abby | |
| | | Lena i can see you.
Število prispevkov : 14 Age : 32 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla stran Vrsta : Videc Experience points : Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 26, 2009 11:07 pm | |
| Hello little witch!
Moje pismo bo nadvse kratko, ker ti bom kvečjemu iz dobrega srca ponudila majhen nasvet. Kaj če bi se že odločila, ali pripadaš v resnici temni ali svetli strani? Ker če si na svetli, potem se raje osredotoči na svoje dobre prikupne uroke in nehaj klečeplaziti za vsakim slabim bitjem, samo da bi ti prizanesel.
Be good, Lena. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 26, 2009 11:15 pm | |
| And you are...
Hm, kaj? Oprosti kdorkoli že ti si, amapk jaz pripadam svetli strani. Razlog, da Spiku pišem pa ni tvoj problem. In samo tako, ne pišem mu, da bi mi prizanesel. Tega ne potrebujem. V bistvu se prav veselim boja z njim.
Bye | |
| | | Lena i can see you.
Število prispevkov : 14 Age : 32 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla stran Vrsta : Videc Experience points : Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 26, 2009 11:26 pm | |
| Ah, give me a break!
Sem nekdo, ki je na svetli strani in ve, da se pač ne more igrati s slabo stranjo. In ne razumem ravno tega ampak... veseliš se boja, ki te lahko pahne v smrt? Pa si res čarovnica...
See ya. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pet Feb 27, 2009 10:24 pm | |
| Me? Give you a break? Who started to write to who?
Glej, na isti strani sva, ampak če se že hočeš prepirati, pa ajde, naj ti bo. Kot sem rekla, razlogov ti nimam namena razlagati, ker, no samo tako za info, niso tvoj problem. Ja, sem res čarovnica in to prekleto dobra
See you never | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
| |
| | | | Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |