REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
+11Lilith Gemino drusilla anya jenkins dawn summers emery colton willow rosenberg Adam buffy summers Spike THIS IS OUR WORLD NOW. 15 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 03, 2009 6:29 pm | |
| Give us a break, Spike A bi že nehal govorit kako vsemogočen si? Postajaš že tečen. Lepo pozdravljam tebe in Dru, Abigail | |
| | | Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Sre Feb 04, 2009 7:27 pm | |
| Srček, Oh and what you're gonna do? Tell your mummy how bad I am? Opsala, saj res - nimaš mame. Oprosti, ljubezen. Taka je pač prehranjevalna veriga. Sicer pa imaš prav. Done talking. Boste že videli.
You know who | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pet Feb 06, 2009 2:21 pm | |
| Dear, Ouch Spike, that hurts... zato tudi ubijam vas vampirje, preklete, zabite, krvosese. Zato pa ti tudi to pravim: Get lost! Ti in tvoja zmešana vampirka tu itak ne boste nič dosegli. Mogoče res nimam moje mame, vendar za razliko od tebe, ki že celo stoletje in še malo čez nimaš nič pametnega za počet, jaz s tem ko ubijam tvojo vrsto dejansko pripomognem temu svetu polnim hinavcem. Naredi mi uslugo in me vsaj pet minut pusti na miru. S tabo se bom ubadala kasneje Bye Hun' | |
| | | THIS IS OUR WORLD NOW. the know-it-all.
Število prispevkov : 155 Kraj : Sunnydale Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Sob Feb 07, 2009 12:35 am | |
| Drago dekle, Pripravljajo se reči, ki jih s svojo naivnostjo ne boš mogla razumeti in s svojim neobvladljivim temperamentom boš stvari samo še poslabšala. Očitno je, da si preveč vase zaverovana in da se preveč zanašaš na surovo moč, ki pa te bo, kot nalašč, na koncu spravila v grob. Pazi na lastne besede in na lasten hrbet, še preden ostaneš brez hrbtenice. Lep pozdrav, Najmogočnejši. | |
| | | Cordelia prom queen.
Število prispevkov : 19 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Human Vrsta : Scooby gang Experience points : Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 08, 2009 5:01 pm | |
| Dragi ''najmogočnejši'', Kdo pa si ti, da boš vedel kaj naj ona pazi in kako naj dela...mogoče že res, da ji malo manjka hrbtenice, toda se ti ne zdi da si bil malo premil z njo? Kakorkoli...kdor sovraži vampirje bi se že morala malo bolj potruditi, zato ti dragi ''najmogočnejši'' svetujem, da naslednjič malo bolj poprimi vajeti v svoje roke in zategni pas...saj si vendar mogočen ali pač? Sploh pa ja...moč že pomaga samo uporabiti jo je treba prav...torej tudi ti izgleda ne veš vsega =) Pozdravček Cordy. | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 9:31 pm | |
| Oh my God.. You're really back? Hm, Cordelia. Neverjetno, torej si se vrnila tudi ti. Kako, hm, kako se imaš? Oprosti, ne znam ravno mimo začudenja. Kako to, da si nazaj? Nisem te ravno pričakovala nazaj v najbolj peklenskem mestecu pod soncem, sploh zato, ker ti je šlo v L.A.ju baje kar dobro. Pozdrav, Buffy. | |
| | | Hannah little punk.
Število prispevkov : 9 Experience points : Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 10:54 pm | |
| Draga Buffy, imam en majhen nasvet zate in pomoje bi bilo super, če bi se ga vsaj poskušala držati. Ne rabiš se vedno držati vseh pravil veš. Življenje je lahko toliko bolj zabavno, če se preprosto prepustiš toku in delaš pač kar ti v tistem trenutku pade na pamet. Poskusi kajti prepričana sem, da bi ti dobro delo. Vsekakor se veliko preveč naprezaš dragica. Pozdravčki, Hannah | |
| | | willow rosenberg strong like an Amazon.
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 10:59 pm | |
| Dear Hannah, saj vem, da bi lahko bila tiho, vendar to preprosto moram reči. Morda ima buffy res pravla, vendar pa... se ti ne zdi, da jih imaš ti veliko premalo? Kaj, če se Buffy kaj zgodi in boš prav ti naslednja? No, mislim, da lahko v takem primeru skorajda pričakujemo konec človeštva, saj nabrž še nikoli nisem videla koga, ki bi imel več sreče in manj znanja kot ti. A nekako se mi zdi, da sreča ne bo vedno dovolj. le-ta namreč pride in gre, pa čeprav po dežju vedno posije sonce. a deževna doba zna terjati velik davek... Willow | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 11:04 pm | |
| Draga Willow, oh prosim te lepo brez nepotrebnega dramatiziranja tukaj. In ali ni smisel življenja v tem, da ga uživamo in ne, da se ubadamo z nepotrebnimi skrbi? Če bom jaz naslednja pač bom. Morda pa se boste ostali vsaj začeli malce bolj zabavati veš. Pozdrav, Hannah | |
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 11:21 pm | |
| Ali bomo pa umrli, ker neki najstnici ni šlo v glavo, da je življenje polno privilegijev in dolžnosti, ter da je treba za lapo, dobro in mirno življenje nekaj narediti. ampak tebi je to zadnja skrb, kajne? hvala bogu, da je tu še Faith in ostale, ki imajo vsaj toliko možnosti kot ti. Willow. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 11:31 pm | |
| Res misliš, da se me bo to dotaknilo? Raje premisli še enkrat, ker bo potrebno veliko več, da me spraviš v slabo voljo. In konec koncev sploh ne vem kaj imaš proti meni glede na to, da sva na isti strani veš. Je res tako težko razumeti, da se preprosto rada zabavam? In mimogrede saj jaz imam čisto lepo in dobro življenje in a prav dobro vem, da moraš zan nekaj narediti. Moraš ga živeti! Pozdrav, Hannah | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 09, 2009 11:48 pm | |
| You smell like fire.. and death. Ampak kdo ti je dovolil, da s svojimi majhnimi ročicami segaš po njem? Samo deklica si, deklica na začetku svojega življenja. In igraš se z ognjem; in igraš proti zvezdam in luni. Na koncu bo luna tista, ki te bo pahnila v smrt. Deklica neumna. | |
Število prispevkov : 19 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Human Vrsta : Scooby gang Experience points : Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 10, 2009 4:20 pm | |
| Oh just shute up...pleas?? Mar misliš, da zato ker si si ti pa lahko vse rečeš ali kaj? Hannah pusti kar pri miru...mogoče je kdaj pa kdaj malo nepremišljena ampak neumna pa sigurno ni...saj nisi kaj Hann? Sicer pa ti je že kdaj kdo omenil, da pravzaprav izpadeš neumno ti?? Mogoče že zaradi tega ker se vedno nahajš v družbi tistega...tistega krvosesa!! kakorkoli pazi na jezik...>.< saj veš kdo...pozdravček ^^ | |
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 10, 2009 7:52 pm | |
| Hey, stupid bitch, Ti je že kdo omenil, da ne boš dočakala letošnjega valentinovega? You better watch your words, dumb-ass-queen. And your back.
With love from Underground, The one who's gonna suck you dry | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Sre Feb 11, 2009 8:59 pm | |
| Don't talk to me like that...you stupid vampire oh daj no...je ona tvoja šibka točka?? revež...sem pa mislila da smo samo smrtniki tako neumni da se navezujemo >.< kakorkoli...samo še malo časa ti je ostalo...zakaj torej ne bi raje pohitel?? ali pa ti ne dišim več prav preveč =P raje ne govori če potem ne misliš izpolniti rečenega...potem ne deluješ ravno gentelmen svoji dragi veš...pravzaprav veliko bolj spominjaš na neodločenca, ki ne ve kaj bi naredil...torej? watch your words...the one =P | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Sre Feb 11, 2009 10:47 pm | |
| Draga Cordelia, očitno vsaj ti razumeš, da ne rabiš biti neumen, če se pač hočeš malo zabavati. Hvala torej, ker res ne vem kaj je tej ženski... kar nekaj govori v tri dni in prepričana sem, da še sama ne ve kaj hoče reči. In mimogrde bi se mi morda v prihodje pridružila v kakšnem klubu? Tako se bova lahko zabavali skupaj. pozdravčki, Hannah | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Čet Feb 12, 2009 12:14 am | |
| Dragica, verjemi, da ti nisem hotela soliti pameti. Ravno nasprotno, le hotela sem nekaj narediti, da mi potem nihče ne bo mogel očitati. sicer pa, v tem primeru me dejanjsko mika, da bi bila potem tista, ki bi ti lahko povedala tale znameniti stavek: ''Saj sem ti rekla.''. Pozdravčke, Will. | |
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 10:33 pm | |
| Hej, Will,Bi se lahko dogovorili za skupne ure študiranja teh apokaliptičnih neumnosti v Magic Boxu? Očitno je, da ne bomo prišli nikamor; bi bilo bolje, če pomagate še ostali, ti, Xander, celo Dawnie. Midva z Gilesom imava tako ali tako dela vrh glave. In hej, lahko se bomo igrali s tistim novim avtomatom za kavo, dokler ne preneha z delovanjem. Magic Box is just lots of fun, isn't it? Imej se lepo, Buffy. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 10:38 pm | |
| Hej, dear,no, imaš srečo, ker mi je danes popolnoma dolgčas. In da Giles ni našel ničesar? Zgleda, da bo spet treba uporabiti računalnik oziroma internet, da najdemo kaj pametnega =P Sicer pa, xandra že lep čas nisem videla, kar je bol ali manj čudno. Nov avtomat za kavo? Obljubim, da se me ne boš znebila, dokler ne bo zmanjkalo lončkov. xD pozdravčke, Willow | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 10:44 pm | |
| Well, it's setteled then.Očitno gre za neko smešno zadevo, glede na to, da še on ne najde ničesar pametnega. Navsezadnje vemo, kaj se dogaja, samo nobene domnevne rešitve nimava. Bi bilo super, če malo posurfaš, čeprav je res, da bolj ali manj ne najdeva ničesar - nikjer. Ah, glede Xandra se mi zadeva ne zdi nič kaj čudna, očitno uživa z Anyo v zadnjem času, pa saj veš. (: Lončke pa je potrebno umivati, kar je precej nezabavno delo. Ampak avtomat sam je kar zabavna reč, iz njega prihaja zadovoljiva kava in niti Giles ne stoka nad njim. Isn't that a joke? Buffy. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 10:56 pm | |
| How's my little pet? Pravkar sem obujal spomine. Na naju. Na noč, ko sem ti rekel, da je vse, kar potrebujem en dober dan... In veš kaj? Približuje se. Predlagal bi ti, da se začneš počasi poslavljati od svojih dragih. Čeprav... morda boste pa končali na istem mestu. Oh, razen Angela seveda. Saj veš, da ti ne bo mogel slediti v nebesa, kajne? Uboga stvar... Objemi ga v mojem imenu, boš? Saj veš, kako zelo je občutljiv. You know who. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 11:01 pm | |
| She's okay, but she knows someone who's not gonna be..Saj menda veš, da sem še preveč odločena, da bom tvoj 'dober dan' uničila. Res ne vem, od kje črpaš vso to samozavest. Od vseh preteklih izgub? Le kaj ti daje misliti, Spike, da imaš kakršnokoli možnost? Prav imaš; vsi bomo končali na istem mestu, sicer na kakšni zabavni točki, kjer bomo proslavili našo zmago. Razen tebe, seveda. Slišim, da se pekel že hahlja od navdušenja. You better not play with me, Spike. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Ned Feb 15, 2009 11:23 pm | |
| Oh, Summers, Seveda vem, da si odločena. Saj v tem je ravno bistvo, mar ne? Da vem. In, oh, si že pozabila na moje lekcije? Tu ni vprašanje, zakaj sem tako prepričan v to, da bom zmagal; temveč zakaj vem, da boš ti izgubila. Čas je, izganjalka, predolgo si mi bila trn v peti. In saj veš, da se smrti ne moreš večno izogibati... Hah... po tem, kar bom naredil z vami, bo obstajal več kot samo en pekel. In če se bo kdo hahljal, bom to najbrž jaz. Na tvojem grobu. Sorry. My game, my rules. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 16, 2009 12:22 pm | |
| Yeah ... you 're not serious, right?Ooo spet ti kaj? Se ti ne zdi da z vsem tem skupaj že rahlo pretiravaš? Ali pa mogoče še nisi dojel da si že padel žez igralno ploščo...ko smo že ravno pri igricah?! Sicer pa tvoja ''draga'' izgleda nima ravno čvrste hrbtenice...nobenega glasu ni od nje...kako to...sem pa mislila, da se ti družiš samo s tistimi...''pogumnimi''...ali pa si mogoče presedlal na drugačno stran...who knows? Come find the new dolls for your game | |
| | | Gemino the power within.
Število prispevkov : 36 Age : 31 Kraj : Sunnydale Stran : Čarovnik Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 17, 2009 9:58 am | |
| My dearest! Pusti ga, saj vidiš. da ne ve, o čem govori... Misli, da je pameten, v resnici pa se še zid poruši, če se on nasloni nanj - pametnjši odneha. Več kot očitno je, da si dobesedno prosi, da mu nekdo izpraši neumno, pepela polno rit. Saj jih bo že dobil, to ti zagotavljam, zato ne skrbi. Ne dovoli mu, da ti skali mirno jutro s svojim bebljanjem. Have fun killing him | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
| |
| | | | Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |