REGISTRACIJA | POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami. |
ČAS IN KRAJ | SUNNYDALE, CA, MAJ 2000, 21°C
zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno. |
STAFF | ELLE is buffy summers
|
NEWSFLASH |
BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!
PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK? |
Latest topics | » BLUESIDE!Ned Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost » taylor jamesSob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james » Icon searchČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers» Chat!Čet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers» OdsotnostiTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins» it's always the same storyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers» pack off, pink ranger.Pon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers» ACTIVITY CHECKPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers» Am I real? Am I anything?Ned Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers» dawn summersNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW. |
CREDITS |
ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.
|
|
| Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
+11Lilith Gemino drusilla anya jenkins dawn summers emery colton willow rosenberg Adam buffy summers Spike THIS IS OUR WORLD NOW. 15 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
THIS IS OUR WORLD NOW. the know-it-all.
Število prispevkov : 155 Kraj : Sunnydale Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:37 pm | |
| Ljuba deklica, Kako se kaj držita starša? In sestra, se imajo lepo? Saj veš, da vemo vse; ker je ta svet zdaj naš. | |
| | | anya jenkins it must be bunnies!
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:43 pm | |
| Dear This is our world now, Zakaj pa mi ti ne poveš, glede na to, da veš vse. Hope you die, Abby | |
| | | Spike i'm a bad, rude man.
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:48 pm | |
| C'mon ppl why do you hate me so much? Draga Abigail,Kako zelooo se te bojim. Kaj vi svetlostranci resnično nimate ničesar pametnejšega za početi, kot to da me zasipate s temi vašimi patetičnimi pisemci? Saj nisem preklet Božiček, zaboga. Z vso svojo zlobo, Spikep.s. lahko te tudi odpeljem tja | |
Število prispevkov : 82 Age : 30 Kraj : Sunnydale Stran : Svetla Vrsta : ex demon, much? Experience points : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:50 pm | |
| ker je to pravi užitek Predragi Spike,Ne laskaj si. Za druge ne vem zakaj ti pišejo, jaz pa upam, da crkneš čim prej Z vsem mojim sovraštvom, Abbyp.s. Been there, done that | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:53 pm | |
| Punčka, Pazi na svoje lastne besede. Kmalu bo prišlo in ne ti, ne kdorkoli drug se lahko upre temu. Tisto, kar prihaja, je večje od vaših patetičnih vizij. Prihaja; mar ne slišiš vetra, ne vidiš, kako zvede izgubljajo svoj sijaj? Še luna bo umolknila. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:57 pm | |
| Dru, Kaj, v imenu vsega sveta, je s tabo in tem tvojim vetrom? Lepo prosim izgini Odje*** in me pusti na miru, ker vetra se mi res ne da poslušat. Dvomim, da še kdo poleg tebe to sploh počne. Z vsem spoštovanjem, Abigail | |
Število prispevkov : 200 Kraj : Sunnydale Vrsta : Vampir Experience points : Registration date : 14/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 5:59 pm | |
| če ni to samo neko sprevrženo izkazovanje ljubezni Draga Abby,Ti kar upaj. Saj česa boljšega tako in tako ne znaš. Očitno lepota in inteligenca res ne spadata skupaj. Spikep.s. and you're gonna do it again | |
| | | drusilla the air. it worries.
Število prispevkov : 56 Kraj : Sunnydale! Stran : temna Vrsta : vampirka Experience points : Registration date : 02/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:01 pm | |
| Spike, Si jo slišal? Ubij jo, ubij jo zame. Ubij jo pred drugimi, še pred Izganjalko. In naj kriči. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:07 pm | |
| Moja princesa, Brez skrbi. Je že urejeno, ljubezen. Punčara bo še prosila, da jo ubijem. In ti... ti pa boš lahko plesala v njeni krvi.
Tvoj vdani, Spike | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:13 pm | |
| Dragi The Bloody, Poglej kdo se oglaša? Mislim, da ti še najbolje veš, da lepota in inteligenca ne spadata skupaj. Someone wasn't hugged enough as a child. Pa reci tvoji čarovnici, naj me neha motiti. En velik objem, Abigail p.s. keep dreaming, hun' | |
| | | Gemino the power within.
Število prispevkov : 36 Age : 31 Kraj : Sunnydale Stran : Čarovnik Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:18 pm | |
| Abigail! Morda se ti zdi zares neumno, toda veter ti lahko pove veliko več kot človek. Ne podcenjuj ga.
Tvoj nepoznani, Gemino | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:20 pm | |
| Dragi pojma nimam sploh kdo si, Mogoče že, ampak ko Drusillia govori o njem, mi več človek pove kot veter. Pozdrav, Abigail | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:21 pm | |
| Best witch is dead witch, Potem sem pa očitno pozabil omeniti, da sem izjema. Saj veš - tista, ki potrjuje pravila. In oh, saj res. Mrtva si! Da si drzneš tako govoriti z Drusillo! Veš, kako zelo občutljiva je?
Prihrani si trud, Spike
p.s. idiot mob | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:26 pm | |
| Dragi Spikey, Se ti zdim kot nekdo, ki bi ga zanimalo, kako se počuti tvoja Dru? Guess again. In mimogrede, sem jaz tista, ki ima za sabo hordo svetlostrancev? Mislim, da boš ti prej umrl See ya, Abby p.s. look who's talking | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:31 pm | |
| Draga Kdo že?, Zdiš se mi kot nekdo, ki komaj čaka, da umre. Na srečo ti to željo lahko hitro izpolnim. Jaz sem že mrtev, ti vreča inteligence. Ti pa nimaš ničesar za seboj (ne misli, da si tako zelo špomembna). Brez Buffy nimate ničesar. In oh, še ona se mi ne bo mogla upreti. Ker jaz že imam vse, kar potrebujem...
Izgini že, Spike
p.s. you really are annoying, you know that? | |
| | | Adam i'm not a killer.
Število prispevkov : 97 Kraj : Sunnydale Stran : Vampir Vrsta : High School Brats Experience points : Registration date : 20/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:35 pm | |
| Dragi Spike, Oh, odrasti že. V tem, da si mrtev, ni nobenega čara, tako da se kar nehaj hvaliti naokrog s tem. Sicer pa, brez Buffy? Brez skrbi, ona ostaja. In raje ne bom premišljeval o tem, kaj ti potrebuješ.
Go to hell. Adam. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:38 pm | |
| Oh, bloody, not you again... Kdo se oglaša. Otrok. Raje se pobrigaj okrog tega, da si najdeš novo varuško.
Not likely, Spike | |
| | | THIS IS OUR WORLD NOW. the know-it-all.
Število prispevkov : 155 Kraj : Sunnydale Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:39 pm | |
| Spike, Kaj je s temi novimi načrti? Kako vendar lahko pričakuješ, da bo dvema nesposobnima vampirjema karkoli tako velikega, kot je prevzem sveta, dejansko uspelo? Uspelo ni niti vojski Prvega, ne Mojstru in dvomim, da bosta vidva kaj dosegla. Ena nora, en nepremišljen. Popolna kombinacija - za popolno izgubo. Pusti, da se s takimi rečmi ukvarjajo bolje usposobljeni; tako ali tako bo vsem spodletelo. Sile skrbijo za ravnovesje, pa saj ne, da bi lahko to razumel. Lep pozdrav, vodje sveta. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 6:46 pm | |
| Dragi Nancy boys & co., Če kdo tu česa ne razume, potem ste to vi. Horda samovšečnežev. In mimogrede - I don't give a shit about the world. Samo izganjalko bi rad. In malo zabave. Oh, da... veliko zabave! Sicer pa... če mi je ta svet enkrat že uspelo rešiti, ni vrag, da ga ne bi mogel uničiti. Kar tako. Za zabavo.
Brigajte se zase, Spike | |
| | | Lilith burnin' up inside.
Število prispevkov : 63 Age : 32 Kraj : Sunnydale Underground* Stran : Dark side Vrsta : Demonka Experience points : Registration date : 19/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 7:37 pm | |
| Ello Spike, nisem ravno najboljša v pisanju romanov za dobrodošlico, torej ne mislim ovinkariti. Dobrodošel nazaj med temnimi. && mogoče se vidimo, Lilith | |
| | | willow rosenberg strong like an Amazon.
Število prispevkov : 38 Age : 30 Kraj : Sunnydale Underground Stran : Demonka Vrsta : Temna Stran Experience points : Registration date : 15/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 10:13 pm | |
| Dear Nimampojmakdosi, oh, ulovila si trenutek, ko je moj ptimizem na psu. Dobrodošlica Spiku? Ohh, jaz pa sem mislila, da ste temnostranci končno postali nekam bolj ... razviti? Nah, lahko bi rekla, da sem zaznala sled inteligence. Hja, no, sporočam ti, da si v prah zmlela tisto mičkeno spoštovanja, ki sem ga imela do vaših najmočejših, oziroma raje najglasnejših. Kakorkoli, če misliš, da se bo veš novi samooklicani vodja igral demokracije si še bolj neumna, kot sem mislila. Slej ko prej boš v peklu, dragica, in ne vem če te ne bo poslal kdo od tvojih. če pa jim ne bo uspelo, se bom potrudila, da ti pozimi ne bo treba plačevati kurjave - lahko se boš grela ob samem peklenskem ognju. Pozdravčki, Willow | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 11:32 pm | |
| Will, Kako zdaj veljajo načrti za druženje? Kmalu naj bi imeli z Dawnie dekliški večer (televizija, piškotki in oranžada). Moralo bi biti zabavno. Prideš? Pripelji še Taro ali koga. (Lahko tudi Anyo in Xandra, četudi potem ne bo več dekliški večer.. Pa saj je vajen!) Prideš? V upanju na tvojo zainteresiranost, Buffy. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Pon Feb 02, 2009 11:41 pm | |
| How's my pet doin'? Saj bo kmalu prišel najin čas, obljubim. Do takrat pa mi naredi majčkeno uslugo - drži svojega psa na vrvici. Ne bi rad, da se kdo naleze njegovih bolh.
Spike | |
| | | buffy summers slayer, the.
Število prispevkov : 240 Age : 31 Kraj : Sunnydale, CA Stran : svetla Vrsta : izganjalka Experience points : Registration date : 19/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 03, 2009 1:12 am | |
| Hm, čakaj, prosim, kaj? Ne morem verjeti, da si še vedno tako zelo laskaš. Spike, ljubček, vse kar je od najinega časa ostalo, je.. Hm, no, realistično gledano ni od najinega časa ostalo bolj ali manj nič, ker boš kmalu ničvreden kupček pepela, ampak hej, če že kaj, ti je ostal čas. Pripravi se, ker ne bom popuščala. Sam si si tole nakopal. Buffy. | |
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Tor Feb 03, 2009 6:17 pm | |
| You heard me, Oh, cry me a river... Misliš, da me poznaš, pa v resnici nimaš pojma! In to, da me tako zelo podcenjuješ, te bo ubilo. Grem stavit, da bi bil tisti tvoj stari očalasti nancy boy enakega mnenja. Toda neee - ti si pametnejša od vseh nas, kajne?
Somebody has to do the dirty job. Spike | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
| |
| | | | Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |