Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.

Go down 
+11
Lilith
Gemino
drusilla
anya jenkins
dawn summers
emery colton
willow rosenberg
Adam
buffy summers
Spike
THIS IS OUR WORLD NOW.
15 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AvtorSporočilo
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:37 pm

Ljuba deklica,
Kako se kaj držita starša? In sestra, se imajo lepo?
Saj veš, da vemo vse; ker je ta svet zdaj naš.
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 03/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:43 pm

Dear This is our world now,
Zakaj pa mi ti ne poveš, glede na to, da veš vse.
Hope you die, Abby
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Število prispevkov : 200
Vrsta : Vampir
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 14/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:48 pm

C'mon ppl why do you hate me so much? Neutral Smeh

Draga Abigail,

Kako zelooo se te bojim. Kaj vi svetlostranci resnično nimate ničesar pametnejšega za početi, kot to da me zasipate s temi vašimi patetičnimi pisemci? Saj nisem preklet Božiček, zaboga.

Z vso svojo zlobo, Spike

p.s. lahko te tudi odpeljem tja
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:50 pm

ker je to pravi užitek Razz

Predragi Spike,
Ne laskaj si. Za druge ne vem zakaj ti pišejo, jaz pa upam, da crkneš čim prej
Z vsem mojim sovraštvom, Abby
p.s. Been there, done that
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :

Registration date : 02/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:53 pm

Punčka,
Pazi na svoje lastne besede. Kmalu bo prišlo in ne ti, ne kdorkoli drug se lahko upre temu. Tisto, kar prihaja, je večje od vaših patetičnih vizij. Prihaja; mar ne slišiš vetra, ne vidiš, kako zvede izgubljajo svoj sijaj?
Še luna bo umolknila.
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:57 pm

Dru,
Kaj, v imenu vsega sveta, je s tabo in tem tvojim vetrom? Lepo prosim izgini
Odje*** in me pusti na miru, ker vetra se mi res ne da poslušat. Dvomim, da še kdo poleg tebe to sploh počne.
Z vsem spoštovanjem, Abigail
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 5:59 pm

če ni to samo neko sprevrženo izkazovanje ljubezni Smeh

Draga Abby,
Ti kar upaj. Saj česa boljšega tako in tako ne znaš. Očitno lepota in inteligenca res ne spadata skupaj.

Spike

p.s. and you're gonna do it again
Nazaj na vrh Go down
drusilla
the air. it worries.
the air. it worries.
drusilla

Število prispevkov : 56
Kraj : Sunnydale!
Stran : temna
Vrsta : vampirka
Experience points :

Registration date : 02/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:01 pm

Spike,
Si jo slišal? Ubij jo, ubij jo zame. Ubij jo pred drugimi, še pred Izganjalko.
In naj kriči.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:07 pm

Moja princesa,
Brez skrbi. Je že urejeno, ljubezen. Punčara bo še prosila, da jo ubijem. In ti... ti pa boš lahko plesala v njeni krvi.

Tvoj vdani, Spike
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:13 pm

Dragi The Bloody,
Poglej kdo se oglaša? Mislim, da ti še najbolje veš, da lepota in inteligenca ne spadata skupaj. Someone wasn't hugged enough as a child.
Pa reci tvoji čarovnici, naj me neha motiti.
En velik objem, Abigail
p.s. keep dreaming, hun'
Nazaj na vrh Go down
Gemino
the power within.
the power within.
Gemino

Male
Število prispevkov : 36
Stran : Čarovnik
Experience points :

Registration date : 20/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:18 pm

Abigail!
Morda se ti zdi zares neumno, toda veter ti lahko pove veliko več kot človek. Ne podcenjuj ga.

Tvoj nepoznani, Gemino
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:20 pm

Dragi pojma nimam sploh kdo si,
Mogoče že, ampak ko Drusillia govori o njem, mi več človek pove kot veter.
Pozdrav, Abigail
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:21 pm

Best witch is dead witch,
Potem sem pa očitno pozabil omeniti, da sem izjema. Saj veš - tista, ki potrjuje pravila.
In oh, saj res. Mrtva si! Da si drzneš tako govoriti z Drusillo! Veš, kako zelo občutljiva je?

Prihrani si trud, Spike

p.s. idiot mob
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:26 pm

Dragi Spikey,
Se ti zdim kot nekdo, ki bi ga zanimalo, kako se počuti tvoja Dru? Guess again.
In mimogrede, sem jaz tista, ki ima za sabo hordo svetlostrancev? Mislim, da boš ti prej umrl
See ya, Abby
p.s. look who's talking
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:31 pm

Draga Kdo že?,
Zdiš se mi kot nekdo, ki komaj čaka, da umre. Na srečo ti to željo lahko hitro izpolnim.
Jaz sem že mrtev, ti vreča inteligence. Ti pa nimaš ničesar za seboj (ne misli, da si tako zelo špomembna). Brez Buffy nimate ničesar. In oh, še ona se mi ne bo mogla upreti. Ker jaz že imam vse, kar potrebujem...

Izgini že, Spike

p.s. you really are annoying, you know that?
Nazaj na vrh Go down
Adam
i'm not a killer.
i'm not a killer.
Adam

Male
Število prispevkov : 97
Stran : Vampir
Vrsta : High School Brats
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 20/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:35 pm

Dragi Spike,
Oh, odrasti že. V tem, da si mrtev, ni nobenega čara, tako da se kar nehaj hvaliti naokrog s tem.
Sicer pa, brez Buffy? Brez skrbi, ona ostaja. In raje ne bom premišljeval o tem, kaj ti potrebuješ.

Go to hell. Adam.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:38 pm

Oh, bloody, not you again...
Kdo se oglaša. Otrok.
Raje se pobrigaj okrog tega, da si najdeš novo varuško.

Not likely, Spike
Nazaj na vrh Go down
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:39 pm

Spike,
Kaj je s temi novimi načrti? Kako vendar lahko pričakuješ, da bo dvema nesposobnima vampirjema karkoli tako velikega, kot je prevzem sveta, dejansko uspelo? Uspelo ni niti vojski Prvega, ne Mojstru in dvomim, da bosta vidva kaj dosegla. Ena nora, en nepremišljen. Popolna kombinacija - za popolno izgubo. Pusti, da se s takimi rečmi ukvarjajo bolje usposobljeni; tako ali tako bo vsem spodletelo. Sile skrbijo za ravnovesje, pa saj ne, da bi lahko to razumel.
Lep pozdrav, vodje sveta.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:46 pm

Dragi Nancy boys & co.,
Če kdo tu česa ne razume, potem ste to vi. Horda samovšečnežev. In mimogrede - I don't give a shit about the world. Samo izganjalko bi rad. In malo zabave. Oh, da... veliko zabave! Sicer pa... če mi je ta svet enkrat že uspelo rešiti, ni vrag, da ga ne bi mogel uničiti. Kar tako. Za zabavo.

Brigajte se zase, Spike
Nazaj na vrh Go down
Lilith
burnin' up inside.
burnin' up inside.
Lilith

Female
Število prispevkov : 63
Kraj : Sunnydale Underground*
Stran : Dark side
Vrsta : Demonka
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 19/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:37 pm

Ello Spike,
nisem ravno najboljša v pisanju romanov za dobrodošlico, torej ne mislim ovinkariti.
Dobrodošel nazaj med temnimi.
&& mogoče se vidimo, Lilith
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/yourmidnight
willow rosenberg
strong like an Amazon.
strong like an Amazon.
willow rosenberg

Female
Število prispevkov : 38
Kraj : Sunnydale Underground
Stran : Demonka
Vrsta : Temna Stran
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 10:13 pm

Dear Nimampojmakdosi,
oh, ulovila si trenutek, ko je moj ptimizem na psu. Dobrodošlica Spiku? Ohh, jaz pa sem mislila, da ste temnostranci končno postali nekam bolj ... razviti? Nah, lahko bi rekla, da sem zaznala sled inteligence. Hja, no, sporočam ti, da si v prah zmlela tisto mičkeno spoštovanja, ki sem ga imela do vaših najmočejših, oziroma raje najglasnejših. Kakorkoli, če misliš, da se bo veš novi samooklicani vodja igral demokracije si še bolj neumna, kot sem mislila. Slej ko prej boš v peklu, dragica, in ne vem če te ne bo poslal kdo od tvojih. če pa jim ne bo uspelo, se bom potrudila, da ti pozimi ne bo treba plačevati kurjave - lahko se boš grela ob samem peklenskem ognju.
Pozdravčki, Willow
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Število prispevkov : 240
Kraj : Sunnydale, CA
Stran : svetla
Vrsta : izganjalka
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 19/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 11:32 pm

Will,
Kako zdaj veljajo načrti za druženje? Kmalu naj bi imeli z Dawnie dekliški večer (televizija, piškotki in oranžada). Moralo bi biti zabavno. Prideš? Pripelji še Taro ali koga. (Lahko tudi Anyo in Xandra, četudi potem ne bo več dekliški večer.. Pa saj je vajen!) Prideš?
V upanju na tvojo zainteresiranost, Buffy.
Nazaj na vrh Go down
https://sunnydaleonline.slovenianforum.com
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 11:41 pm

How's my pet doin'?
Saj bo kmalu prišel najin čas, obljubim. Do takrat pa mi naredi majčkeno uslugo - drži svojega psa na vrvici. Ne bi rad, da se kdo naleze njegovih bolh.

Spike
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Število prispevkov : 240
Kraj : Sunnydale, CA
Stran : svetla
Vrsta : izganjalka
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 19/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyTor Feb 03, 2009 1:12 am

Hm, čakaj, prosim, kaj?
Ne morem verjeti, da si še vedno tako zelo laskaš. Spike, ljubček, vse kar je od najinega časa ostalo, je.. Hm, no, realistično gledano ni od najinega časa ostalo bolj ali manj nič, ker boš kmalu ničvreden kupček pepela, ampak hej, če že kaj, ti je ostal čas. Pripravi se, ker ne bom popuščala.
Sam si si tole nakopal. Buffy.
Nazaj na vrh Go down
https://sunnydaleonline.slovenianforum.com
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 EmptyTor Feb 03, 2009 6:17 pm

You heard me,
Oh, cry me a river... Misliš, da me poznaš, pa v resnici nimaš pojma! In to, da me tako zelo podcenjuješ, te bo ubilo. Grem stavit, da bi bil tisti tvoj stari očalasti nancy boy enakega mnenja. Toda neee - ti si pametnejša od vseh nas, kajne?

Somebody has to do the dirty job. Spike
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. - Page 2 Empty

Nazaj na vrh Go down

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 4Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next