Sunnydale Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

»The hardest thing in this world is to live in it.«

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
REGISTRACIJA
POMEMBNO!
prosimo vas, da se registrirate pod polnim imenom in priimkom lika brez srednjega imena, vse v low caps - male črke. če ste že registrirani in vaš nickname ne ustreza standardom, ga lahko spremenite med profilnimi nastavitvami.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
ČAS IN KRAJ

SUNNYDALE, CA,
MAJ 2000, 21°C

zasnova je locirana v poletju med 4. in 5. sezono btvs. če ste izbrali canon lik, vam to lahko pomaga pri časovni in karakterni umestitvi. če niste izbrali canon lika, to za vas pravzaprav ni pomembno.
STAFF
Shrani.si
ELLE is buffy summers
NEWSFLASH

BRONZE 25!
LOKALNO ZBIRALIŠČE MLADINE PRAZNUJE!

PUPPET MASTER!
KDO JE SKRIVNOSTNI MOJSTER LUTK?
CHATBOX
Latest topics
» BLUESIDE!
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Mar 14, 2010 10:36 pm by Gost

» taylor james
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptySob Mar 13, 2010 1:29 pm by taylor james

» Icon search
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyČet Mar 04, 2010 12:42 am by dawn summers

» Chat!
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyČet Mar 04, 2010 12:08 am by dawn summers

» Odsotnosti
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyTor Mar 02, 2010 10:08 pm by anya jenkins

» it's always the same story
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyTor Mar 02, 2010 7:56 pm by dawn summers

» pack off, pink ranger.
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Mar 01, 2010 11:38 pm by dawn summers

» ACTIVITY CHECK
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Mar 01, 2010 12:43 am by dawn summers

» Am I real? Am I anything?
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 28, 2010 11:58 pm by dawn summers

» dawn summers
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 28, 2010 10:20 pm by THIS IS OUR WORLD NOW.

CREDITS

ZA ZAHVALE KLIKNITE TUKAJ.

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.

Go down 
+11
Lilith
Gemino
drusilla
anya jenkins
dawn summers
emery colton
willow rosenberg
Adam
buffy summers
Spike
THIS IS OUR WORLD NOW.
15 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4  Next
AvtorSporočilo
THIS IS OUR WORLD NOW.
the know-it-all.
THIS IS OUR WORLD NOW.

Število prispevkov : 155
Kraj : Sunnydale
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

Registration date : 15/12/2008

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 7:03 pm

Let's play a game.

Šlo naj bi za zabavno igrico, v kateri osebi nad seboj napišemo neke vrste pisemce. Upam, da boste na primerku dovolj dobro razumeli, za kaj gre. Pišemo enostavno liku, ki ga igra oseba nad nami, iz vidika našega lika - če se sovražita, lahko to brez problema tudi pokažemo in podobno. Ker trenutno ni nikogar zgoraj, samo primerek, kako naj bi tale igra izgledala:

Dragi Sunnydale,
Prosim, nekako se spravi v red. Celo nam, ki nadzorujemo tvoje dogajanje, gre že pošteno na živce, da ni mogoče priti v eno gostilno, brez da bi se kje pretepali kakšni naravnost smešni vampirji. Oh, in mimogrede, Sunnydale bo gorel.
Z ljubeznijo, Tisti, ki zdaj nadzorujemo tale svet.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Število prispevkov : 200
Vrsta : Vampir
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

Registration date : 14/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 8:07 pm

Dragi Tisti, ki mislite, da zdaj nadzorujete tale svet,

Resno - pojma nimate, kaj se dogaja. Čudim se, da vam pri vsej tej vsevednosti manjka podatek, da sem sedaj jaz glavni. O, da... tokrat se bomo igrali po mojih pravilih. Se vam zdi smešno? Samo to bom še rekel - če vam je kaj mar za lastno eksistenco, bi se na vašem mestu raje preimenoval. Nancy-boys & co. ?

Z ljubeznijo, Spike

p.s. Ste kje videli Drusilline lutke? Če jih slučajno najdete, mi prosim sporočite. Mastno plačam.

Like that? Zaljubljen 2
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Število prispevkov : 240
Kraj : Sunnydale, CA
Stran : svetla
Vrsta : izganjalka
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

Registration date : 19/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:04 pm

Dragi Spike,
Menda imaš velike namene. Raje odnehaj čimprej, sicer se bomo igrali s prahom, ki bo ostal od tebe in tvoje zmešane vampirke. Oh, in peroksidna je izven mode.
Lep pozdrav, Buffy.
Nazaj na vrh Go down
https://sunnydaleonline.slovenianforum.com
Adam
i'm not a killer.
i'm not a killer.
Adam

Male
Število prispevkov : 97
Stran : Vampir
Vrsta : High School Brats
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

Registration date : 20/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:18 pm

Draga Buffy,
Menda ne misliš da si pomembna starejša sestra, kajne? Poleg tega, da si izganjalka, nisi nič drugačna od nas. Zato nehaj skrbeti. In predvsem nehaj ukazovati Dawn. Ker zna bolje poskrbeti zase kot bi to zmogla ti.
Lep pozdrav, Adam.

Ps. : Nisi ti najmočnejša.

Yay!
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:39 pm

Dragi Adam,
Sem slišal, da si še vedno živ. Škoda. Zate mislim. Ker bova morala še enkrat ponoviti celotno zadnjo lekcijo...
Mimogrede, kako kaj Dawn? Zadnjič sem jo videl, kako se je naskrivaj odpravljala od doma. In moram reči, da me je prijelo, da bi jo šel pozdravit...
Saj ne zganjaš nobenih neumnosti, kajne? In, oh, nikar takoj ne teci k Buffy me zatožit, da sem ti grozil. Let's not make her upset, shall we?

Opazujem te, sine
Lep pozdrav, Spike
Nazaj na vrh Go down
Adam
i'm not a killer.
i'm not a killer.
Adam

Male
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:42 pm

Dragi Spike,
Smola, preživel sem. Sem pač imel to srečo da sem naletel na "prijatelja", ki mi je odstranil še tistih nekaj spominkov, ki si mi jih pustil.
Dawnie? Super, in brez skrbi, tako bo tudi ostala. Mene bi na tvojem mestu bolj skrbelo zase. Res, Spike. Vse se vrača, vse se plača.
Lep pozdrav, Adam.

Palec gor
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:49 pm

Dragi Adam,
Nočem biti tista, ki reče, saj sem ti rekla, prav? Pazi malo na lastno kožo, ker si res prvi fant (prav, vampir), s katerim hodi Dawn, ki mi je dejansko zlezel pod kožo. Res ne bi rada videla, kako te najrazličnejši bedasti vampirji, ki ne razumejo tvojega truda, trgajo na koščke. Saj je menda jasno - to bi strlo Dawnino srce. Celo meni si se prikupil.
Pazi nase, Buffy.
Nazaj na vrh Go down
willow rosenberg
strong like an Amazon.
strong like an Amazon.
willow rosenberg

Female
Število prispevkov : 38
Kraj : Sunnydale Underground
Stran : Demonka
Vrsta : Temna Stran
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 9:58 pm

Draga Buffy,
No, jaz nočem biti tista, ki ponavlja za drugimi, zato bom rekla nekoliko drugače. Čprav si izganjalka in imaš svoje moči, ki te varujejo, nisi neuničljiva. Če še nisi ugotovila, tega, da se ti kaj zgodi ne bi prenesla najbolje. Tako da, poskušaj se včasih nekoliko brzdati. Pa ne preveč, če me razumeš.

LP, Willow
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 10:08 pm

Draga Willow,
Ker vem, kako rada obujaš žive od mrtvih, te moram opozoriti, da v prihodnje tega raje ne poskušaj. Saj veš, da me ni dobro jeziti... Sicer pa od tvoje prijateljice tako in tako ne bo kaj dosti ostalo.

Le daj, objemi jo še v mojem imenu.
Lep pozdrav, Spike
Nazaj na vrh Go down
willow rosenberg
strong like an Amazon.
strong like an Amazon.
willow rosenberg

Female
Število prispevkov : 38
Kraj : Sunnydale Underground
Stran : Demonka
Vrsta : Temna Stran
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue7 / 1007 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 10:15 pm

Dragi Spike,
Mislim, da mi je tvoje jeze bolj malo mar. Saj veš, prijateljice držijo skupaj, fantje pa so, kot se je ppri nekom že izkazalo, prehodno obdobje. Kdo je že bil .... ah, pa menda ne ti? No, mislim, da tu lahko tudi jaz mirne volje rečem, da popazi malo nase. veš, zagotovo si ne želiš spoznati jezne različice mene.

Pazi nase in na svojo varovanko, varuška.
Willow

P.S. Brez pozdravov, da si ne boš domišljal.
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 10:20 pm

Draga Will,
Hej, brez strahu, prav? Saj smo se že iz vsega mogočega izvlekli in menda veš, da mi ti butasti vampirji ne morejo nič. Vsaj dokler imam okrog sebe tudi vas. Veliko huje, kot če me kakšen demon pretepe, mi je, če bi izgubila vas, moje drage Scoobyje. Mimogrede, kdaj gremo spet malo na ogled v Bronze? Nekaj časa že nismo zabijali časa, ne da bi se borili proti gnusobam temne strani.
Z vso ljubeznijo, ki jo gojim do najboljše prijateljice, Buffy.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 10:27 pm

Draga Buffy,
Me že kaj pogrešaš, srček? Oh, nikar ne zanikaj. Poznam te, Izganjalka. Dvomim, da boksanje vreče zaleže pol toliko kot brcanje moje riti. It must be like some sort of sex. Saj se še spomniš, kajne?
Mimogrede, reci Rupertu naj se ne muči z listanjem po knjigah. Tam ne boste ničesar našli.
It's all about us, luv.

William the Bloody
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Število prispevkov : 54
Kraj : sunnydale, CA
Stran : sexy badass
Vrsta : vampir
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 10:48 pm

Obupan Spike,
Menda ne misliš, da se vse vrti okoli tebe, ne? Ali te moram ponovno spomniti, da sem jaz tisti močnejši in te lahko ubijem čeprav imam dušo? Brez mene bi zdaj bil le lutka od Dru in nič več, njena igračka bi bil Spike. Priporočam ti, da raje izgineš nekam kjer te ne bo nihče poznal, mogoče bo tam kdo mislil, da si kaj več kot le obupan vampir.

Uživaj v skrivanju, Angel.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:03 pm

Ljubosumni Angel,
Glej no glej, če ni to Izganjalkina igrača... Veš, kolega, raje zase govori. Ti gre v nos, kaj, da nisi več v Buffyinem središču pozornosti s svojim oh-kako-trpim-pod-to-dušo načinom življenja? Ubogi revež, kdo je sedaj tu obupan? In misliš, da se te bojim - tebe? Haha, je to višek tvojega smisla za humor? Ti raje samo poskrbi, da ostaneš na varnem v svojem gnezdu. Z Dru nama gre povsem dobro brez tebe.

Uživaj dokler sploh še lahko, Spike
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:10 pm

Narcisoidni Spike,
Kdo to govori o ljubosumju? Spike priznaj, da je bilo do nedavnega vse kar si si želel le njena ljubezen in te je ubijalo, da je raje z mano kot pa s tabo! Nikoli ne boš boljši od mene, prični se zavedati tega. Ne bomo zdaj o mojemu načinu življenja, saj nočeš, da pričnem citirati kakšne izmed tvojih poezij, mar ne? Jaz se ne skrivam Spike, Dru bi pa tudi veliko raje mene videla ob svoji strani oziroma ona si verjetno še zdaj noro želi oba ob sebi kot nekoč. Tako, da mogoče gre tebi dobro brez mene, za njo pa nisem ravno prepričan.

Pozdravi Drusillo, Angel.
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:16 pm

Dragi Angel,
Pozabi na te bedarije s Spikom. Sploh pa, kaj je s to vampisko ljubosumnostjo? Res, raje pozabi na vso Spike zadevo, ker bo ta bedak tako ali tako kmalu pod rušo.
Ljubim te, Buffy.
Nazaj na vrh Go down
emery colton
i want you dead.
i want you dead.
emery colton

Male
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:21 pm

Prekrasna Buffy,
Verjetno imaš prav, toda včasih kar ne morem bit tiho. Ah, nek čuden vampirski nagon, da bi bili vedno najboljši verjetno. Pri njemu pa je še ta njegova narcisoidnost. Danes zvečer bi lahko šla na večerjo? Ali imaš že kakšne druge načrte za katere ne vem?

Tudi jaz te ljubim, Angel.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:27 pm

Jokavi Angel,
Buhu! Še vedno misliš, da si najbolj pameten, kaj? Nikoli ne boš dojel...
Jaz nočem biti kot ti. Sprijazni se. Mislim, halo... Le kdo bi rad bil kot ti? Vampir preklet z dušo... Raje bi bil Harry Potter.
Poleg tega pa sem bil očitno dovolj dober. Saj veš... ves tisti čas, ki sva ga preživela med rjuhami. In mimogrede - moje pesmi so ji bile všeč.
Kakorkoli, ne laskaj si preveč. Dru je moja in samo moja. Vse je tako kot bi že od nekdaj moralo biti. In ko te ubijem, bo samo še boljše...

Pozdravi Pekel, Spike
Nazaj na vrh Go down
Adam
i'm not a killer.
i'm not a killer.
Adam

Male
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:48 pm

Dragi mentor,
Pravzaprav, kako si kaj ti? Kolikor sem izvedel, hodiš naokrog s kar lepim, podplutim obrazom. Jaz pa sem upal da ti bom s tisim udarcem v nos dal dober razlog za operacijo, ki bi jo nujno potreboval.
In pravzaprav se ti nisem nikoli zahvalil za vse znanje, ki sem ga prejel od tebe. Res, počutim se odlično ker je bil veliki Spike pripravljen deliti znanje z mano.
In naj ti dam zdaj jaz en nasvet. Nisi središče vesolja, stari moj. Kmalu boš umrl. Smola, zagotovo je še toliko stvari, ki bi me jih rad naučil.

Pa kdaj drugič. Adam.
Nazaj na vrh Go down
dawn summers
the key.
the key.
dawn summers

Število prispevkov : 44
Vrsta : človek
Experience points :

Registration date : 03/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyNed Feb 01, 2009 11:52 pm

Dragi Adam,
upam, da veš kako te imam rada in prosim lepo pozabi na vse te bedarije in se malce pazi. Tudi vampirjem se lahko namreč kar hitro kaj zgodi in tega ne bi prenesla... in svetujem ti, da se ne oziraš na Spika, ker je že več kot dovolj dobro dokazal, da mu ne gre zaupati!

Z vso mojo ljubeznijo, Dawn.
Nazaj na vrh Go down
Adam
i'm not a killer.
i'm not a killer.
Adam

Male
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Feb 02, 2009 12:01 am

Predraga Dawnie
Tudi jaz te imam rad, kar preveč. Čeprav se včasih bojim, da bi te prizadel, pa ne morem mimo Spika. Enkrat mora dobiti tisto, kar si zasluži. Že zaradi grožnje, ki jo predstavlja tebi.
Ne bi prenesel, da bi se ti kaj zgodilo, zato se tudi ti pazi.
Ljubim te, Adam.

Yay!
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Feb 02, 2009 12:16 am

Dragi nesposobnež,
Pa kaj je zdaj z vami svetlostranci? Vsi po vrsti pametni kot hudič. Si se zadnje čase kaj družil z Angelom? Prisežem, da sta si s to prismodo postala precej podobna.
Jaz bom umrl? Haha. Ne bodi tako prepričan.

In pazi na svoj jezik, sine. Might get hurt.

Spike
Nazaj na vrh Go down
buffy summers
slayer, the.
slayer, the.
buffy summers

Female
Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Feb 02, 2009 12:21 am

Hm, od kdaj je tako popularno obujati spomine na preteklost?
Resnično, Spike, ali nisi nikoli dobil boljšega seksa, ali pa imaš dejansko kak tehten razlog, da to ves čas vlečeš na plano? Verjamem sicer, da Dru najbrž ni dovolj prisebna, da bi.. Ampak vseeno. Pusti na miru moje prijatelje - saj veš, da si želiš mene.
Buffy.
Nazaj na vrh Go down
Spike
i'm a bad, rude man.
i'm a bad, rude man.
Spike

Experience points :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Feb 02, 2009 12:33 am

Draga Izganjalka,
Jaz živim preteklost, srce. Ti pa boš to postala. In kar se tiče seksa... Koliko vampirjev pa je že imelo možnost spati z izganjalko (okej, poleg Angela, ampak ta reč z dušo se tako in tako ne šteje)? Jaz in Dru pa... saj ne bi razumela. Pa tudi ne vem, zakaj bi ti sploh razlagah.
Prav imaš. Tvoji prijatelji me ne zanimajo. Bo že kdo drug poskrbel zanje...
Jaz hočem tebe. In brez skrbi, da te bom tudi dobil. Končno.

Darkness within you, Spike
Nazaj na vrh Go down
anya jenkins
it must be bunnies!
it must be bunnies!
anya jenkins

Female
Število prispevkov : 82
Stran : Svetla
Vrsta : ex demon, much?
Experience points :
Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Right_bar_bleue

Registration date : 03/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. EmptyPon Feb 02, 2009 5:21 pm

Dragi Spike,
Za sedaj si še živ... a ne za dolgo. Za tvojimi petami sem srček, nikoli ne veš kdaj bo od tebe in od tvoje vrste ostal le še prah

Velike pozdrave, Abigail
p.s. pozdravi pekel v mojem imenu, boš?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.   Dragi ti, z ljubeznijo, jaz. Empty

Nazaj na vrh Go down

Dragi ti, z ljubeznijo, jaz.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 4Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4  Next